Eli Kapitanova
Eli Kapitanova
Новак

Моите коментари

Eli Kapitanova коментира:
Не разбрах кое му е Японското,затова че има мед и мляко ли но това е Бъргарско.
Eli Kapitanova коментира:
Имам грис и прясно мляко ще го направя изглежда вкусно
Eli Kapitanova коментира:
ще купя пържоли имам сърми в буркан и ще го сготвя изглежда добре.
Eli Kapitanova коментира:
Но как ще се разбият яйцата с фурми,имам предвид коментарите интересува ме защото съм диабетик и избягвам захарта.
Eli Kapitanova коментира:
В момента готвя каша,харесвам я но много дълго се готви докато излезе мазнината отгоре става бавно защото се готви на слаб огън,но пък е вкусно
Eli Kapitanova коментира:
От години го варя в гювече но го слагам вечер към 11 часа на най слабата фурна и до сутринта става на мозък.
Eli Kapitanova коментира:
Аз ги правя по друг начин,изчистени и ги слагам във фризера стоят два три дни изваждам ги и като се размразят леко ги притискам за да не ми заемат много място .Ефекта е същия като при бланширането.
Eli Kapitanova коментира:
Сместа я правих преди 2 месеца и отново ще я повторя,но това ще бъде след време.Дано имам полза от нея.
Eli Kapitanova коментира:
Рецептата я правих многократно и винаги я казвам на мои познати.
Eli Kapitanova коментира:
За пръв път чувам яйцата да се охладят няма такова нещо за да се получи всички продукти трябва да са на стайна температура
Eli Kapitanova коментира:
Рецептите ми се струват точни и верни ще ги записвам и с любов ще ги правя.