Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Eli Kapitanova в Gotvach.bg
Eli Kapitanova

Новак
Моята стенаРецептиСтатииСъветиКоментари47Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки26
Eli Kapitanovaдобави коментар към: Печена свинска главапреди 4 години
Печена свинска глава03.01.2016Гледах клип,печена голяма свинска глава в пещ,но без превод,като се опече и разряза беше като мозък.Купих половин глава и ще я пека за проба.
Eli Kapitanovaгласува за: Печена свинска главапреди 4 години
Печена свинска глава03.01.2016
Eli Kapitanovaдобави коментар към: Кекс Калинапреди 4 години
Кекс Калина02.03.2021Нищо ново,това е стара рецепта защо ли публикуват такива,просто да има нещо писано.
Eli Kapitanovaдобави коментар към: Пухкав кекс с ябълки и орехипреди 4 години
Пухкав кекс с ябълки и орехи08.01.2021Този е голям кекс,а продуктите са за малък кекс,затова е хубаво когато снимате и пишете да са реални,така се лъже отсрещния.
Eli Kapitanovaгласува за: Пухкав кекс с ябълки и орехипреди 4 години
Пухкав кекс с ябълки и орехи08.01.2021
Eli Kapitanovaдобави коментар към: Лимонов кекс с прясно мляко и яйцапреди 4 години
Лимонов кекс с прясно мляко и яйца13.02.2021Не бих казала ,че ще е лимонов защото не може от един лимон да ухае на лимон,но ще го пробвам.
Eli Kapitanovaдобави коментар към: Лесен бананов кекспреди 4 години
Лесен бананов кекс04.12.2017Изглежда лесно и вкусно,ще го направя.
Eli Kapitanovaдобави коментар към: Гъби фрикасепреди 5 години
Гъби фрикасе18.04.2018Може да се добави всичко за да се добие по добър вкус,например бульон от пиле и ще е с по-добър вкус ако се прибави чесан.Но е хубаво фрикасе.
Eli Kapitanovaдобави коментар към: Мераклийски печен джоланпреди 5 години
Мераклийски печен джолан05.03.2017Външно да но защо ми се струва вътре много бял дали не е суров .
Eli Kapitanovaдобави коментар към: Най-българската баница с готови корипреди 5 години
Най-българската баница с готови кори26.07.2018Да правила съм я много пъти но никога не мога да я обърна пък няма ли да се разпадне
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest