Моите коментари

Всяка рецепта, приготвена с мерак и усмивка се получава!
Благодаря! Скоро не съм го правила, трябва да запретна ръкави!
Радвам се, че се е получило!
200 градуса са достатъчни за изпичането на сладкиша. Като се сложи крема, може да се премине само на горен реотан. Ако фурната е с вентилатор, може градусите да се намалят до 170 и продължи печенето до розов загар.
Уникална! Поздравления!
Благодаря! Радвам се, че рецептата ви е допаднала!
Благодаря! Бързо се приготвя. Могат да се използват всякакъв вид зеленчуци!
Лек десерт! Може да замените къпините и с други плодове.
Много са вкусни! Интересна, родопска рецепта!
Браво! Майсторско изпълнение! Изглеждат много апетитно, а също така и ухаят сигурно!
Много цветно ястие - радост за окото!
Този вид пици - турските, са много вкусни. Върху каймата може да се добавят различни по цвят чушки.
Изглеждат много хрупкави и апетитни!
Големината на капсулите и гнездата на формата за мъфини, също е от значение.
Логично е, след като сте добавили още мляко, да се увеличи и количеството тесто, да има необходимост и от още захар, бройката мъфини ще е по-голяма. Различието в количеството се дължи може би на вместимостта на чаената чаша. Надявам се, все пак всичко да е наред. Виждайки от снимката ви - изглеждат апетитно! Поздрави!