Моите коментари

Стан Ой коментира:
с лют червен пипер си го правя и става бомба
Стан Ой коментира:
Хич не е полезна тая вегета ама айде
Стан Ой коментира:
Е да кача, ама не остана време да го снимам,ДОкато го сготвя и домашните се прибраха лапясяли от глад, Друг път се назландисват и не ядат много боб ама сега му се нахвърлиха, та не остана за снимки никак
Стан Ой коментира:
Ще видим, може и така да го пробвам следващия път пък дано стане.Иначе при мен се получи по приятна на вид гозбичката, тука ми се вижда малко спаружен бобеца
Стан Ой коментира:
Вкусен е тоя боб-безспорно! Но много скъп да му се не види, а и музикален... Аз ли не го правя както трябва, не знам, държа ме под напрежение 2 дни...Ако може някой да сподели по-подробно тарикатлък при приготвянето, че направо не си е работа
Стан Ой коментира:
Намерих го, благодаря за инфото!
Стан Ой коментира:
Jolie, би ли споделила, ако не е тайна, как успя да се сдобиеш със зелено сирене от Черни Вит? Това си е цяло чудо според мен?
Стан Ой коментира:
Тук произлиза невероятен майсторлък!
Стан Ой коментира:
Аз бих я похапнал с червено винце :)
Стан Ой коментира:
Това ми прилича на миш-маш.
Стан Ой коментира:
Поредното ти кулинарно чудо отново ни остави без думи! :)
Стан Ой коментира:
Взе ми акъла с тази торта!
Стан Ой коментира:
Арно изглежда!
Стан Ой коментира:
Много скормно, бих добавил още доматки и маслини. А и подправките ми се виждат малко.
Стан Ой коментира:
Ако се подправи с подходящите подправки не е никак зле. Даже минава за вкусно!
Стан Ой коментира:
Взе, че се получи наистина. Само да добавя, преди да пасирате това соево чудо, го измийте с топла вода и го изкиснете в студена вода за няколко минути, че саламурата в пакетчето не вдъхва доверие.
Стан Ой коментира:
Браво, колежке! Освен че е вкусно, го има и моментът и на изненадата. Оригинално!
Стан Ой коментира:
Точно това ви трябваше! Сега отивам да си взема от това тофу и ще се пробвам да я направя