Е да кача, ама не остана време да го снимам,ДОкато го сготвя и домашните се прибраха лапясяли от глад, Друг път се назландисват и не ядат много боб ама сега му се нахвърлиха, та не остана за снимки никак
Ще видим, може и така да го пробвам следващия път пък дано стане.Иначе при мен се получи по приятна на вид гозбичката, тука ми се вижда малко спаружен бобеца
Вкусен е тоя боб-безспорно! Но много скъп да му се не види, а и музикален... Аз ли не го правя както трябва, не знам, държа ме под напрежение 2 дни...Ако може някой да сподели по-подробно тарикатлък при приготвянето, че направо не си е работа
Взе, че се получи наистина. Само да добавя, преди да пасирате това соево чудо, го измийте с топла вода и го изкиснете в студена вода за няколко минути, че саламурата в пакетчето не вдъхва доверие.
Моите коментари