Ех, тази рецепта ме върна в младежките ми години когато работех като пазач на обект, спомням си че един път един колега от Долни Пасарел беше донесъл такава сланинка и я пекнахме набързо. Яли сме я само с хляб. Бедни години бяха тогава, ама си ги спомням с носталгия!
Добре се получиха, месото ми беше крехко, та даже не се наложи да го начуквам с чукче. В такива случай просто ги пристискам с ръка, колкото да се поразтеглят малко
едно време кат бяха малки децата жена ми често правете такива. АМа откак отраснаха, спря да се занимава с кулинария и трябваше аз да поема готвенето
Ама нищо, поне като ми се яде шкембе, вече не съм зависим от нея и мога аз да си го направя
ако ще се обясняваш в любов на мъж с тази пица, най добре тури кайма или наденица, че с тази трева къде си я сложила най много да го изплашиш и да избяга
Моите коментари