Дафинка Керанджиева
Дафинка Керанджиева
Новак

Моите коментари

Супер, на мен първият път също ми се видя много захарта, но като преседи няколко часа и от самите кайсии, тя носи на повечко захар, поздрави!
Много вкусно се получи!
Не съм кой знае какъв кулинар, любител съм, за мен дегласиране е нов термин, за което благодаря!
СушиСуши19.09.2022
Скоро мисля да експериментирам
Страхотно, скоро ще го пробвам, Благодаря!
Уау страхотно изглеждат
Гледам винаги да имам джинджифил в кухнята си,на задушени пържоли много отива,а и за настинка е номер 1
Ммммм обичам шоколад
"Хербалайв" може би
Ако желаете по- дебели парчета, удвоете дозата на продуктите!
От скоро харесвам крем карамел, тапърва ще се осъвършенствам
Още днес ще накисна зелето, Благодаря за рецептата!
Много хубаво се получи, само дето използвах цяла сьомга, а не филетирана!!!