Елена Кавак
Елена Кавак
Новак

Моите коментари

Елена Кавак коментира:
Изглежда страхотно, тъкмо си търсех рецепта за нов кекс, този ще е :)
Елена Кавак коментира:
Изглежда страхотно, ще го пробвам задължително
Елена Кавак коментира:
Ще пробвам, до сега винаги съм ги правила на фурна, но не и в гювечета, предполагам ще станат чудесни.
Елена Кавак коментира:
Аз ги правя по подобен начин, но заменям изварата със сирене и като допълнение - едно кисело мляко с малко чесън и копър, става превъзходно.
Елена Кавак коментира:
Задължително ще пробвам
Елена Кавак коментира:
Има ли някаква тънкост при сваряването на кестените, защото аз често не мога да се справя с тяхното белене.
Елена Кавак коментира:
100 гр. джинджифил е прекалено много, според мен количеството е наполовина. Освен това е по-полезно меда да се слага след като чая изстине, за да се запазят полезните му свойства.
Елена Кавак коментира:
Няма как да се сварят в такова количество бира, но предполагам, че може да се получи добър ефект ако картофите са на тава.