Елена Кавак

Новак
Моята стенаРецепти10СтатииСъветиКоментари44Форумни теми4Постове във форума62За менИзпрати съобщениеточки362

Да, наистина стават по-хубави ястията, особено фасула, но се свиква и без запръжка. Правя го в пръстен гювеч, слагам всичко на сурово и се получава плътен вкус.

Вкъщи са на почит яйцата - дали на омлет, бъркани, на очи, със всякакви добавки - сирене, кашкавал, чушки, картофи, лук, или само яйца.

Замразявала съм когато ми е оставало повече храна, само за да не я хвърля, но съм на мнение, че вкуса й след това е друг така че спрях да замразявам. Особено пък картофите стават съвсем неприятни за ядене.

Да, много обичам италианската кухня. Приготвям най-вече спагети, понякога и пици и вкъщи винаги са доволни когато има такава храна.

Нито много гъст, нито чорбалив. Готвя го винаги в гърне и не правя запръжки.

И аз съм на мнение, че всеки човек сам трябва да си направи избора

В месеца поне поне един или два пъти. Този сайт ми служи за много нови идеи, които експериментирам. Хубаво е, че има и коментари, по които да се ориентира човек дали наистина се получава рецептата или не.

Последно правих диетата на Лидия Ковачева - само на плодове -800 гр. и чай, но не успях да издържа 20 дни, защото започна да ми става лошо

Кисело мляко с настъргана ябълка вътре - доста се получава като обем и поне за 1-2 часа не си гладен

Да, има ефект, но като се върнеш към нормалното хранене връщаш килограмите

Аз го правя с нарязана на кубчета краставица, кисело мляко, не много вода, сол, зехтин, чесън, понякога добавям копър или начукани орехи.

Предимно за закуска на дъщеря ми - със сирене и масло и малко захар. Не съм го използвала в салати, много засищаща ще ми дойде и калорична.