Елена Кавак
Новак
Моята стенаРецепти10СнимкиСтатииСъветиКоментари44Форумни теми4Постове във форума62За менИзпрати съобщениеточки362
И аз съм любител на тиквичките, но въпреки, че ги обичам най-много пържени гледам да не ги правя така заради многото мазнина, а ги правя по следния начин: настъргани и посолени, след това изцедени ги слагам като пита в намазана с олио тава и ги пека във фурната. Сос - кисело мляко със сол и счукан чесън, може да се добави и копър.
Само немско масло, от това в големите опаковки по 250 гр. Пробвах българско, уж от добра фирма но вкуса е съвсем друг, маслото е меко и не е с такова качество като немското за съжаление.
Не съм приготвяла до сега, но ми се иска да опитам. От къде да се снабдя с патешко магре, не съм виждала по магазините, предполагам има в големите вериги.
Пълнено агне, положено върху тава с кисело зеле, умирам за него, няма такъв вкус ... Пече се цяла вечер на пещ. Във всяка къща се приготвя в нашия край - Брестовица, Пловдивско
и традиционните козунаци и яйца
Една колежка го пиеше, но спазваше и диета. Не знам от кое отслабваше повече - от чая или от диетата. Разколебавам се да го пия, след като прочетох за проблемите при някои свързани със сърцето.