Калинов
Калинов
Новак

Моите коментари

Калинов коментира:
Такаа,при всичките изчетени коментари и разбирането че просто някой хора не са осведомени за технологията за направата на кюфте на скара(тези който си хапвате по кебапчийниците и кръчмите или купувате готови замразени и мятате на скарата)да в рецептата не е споменат лукът който е много важен за бг кюфтенцата на скара,най-важното за да получите наистина сочни и пухкави кюфтета тайната е е в биенето на каймата,която се прави в кутер и се получава една гъста каша в която се добавя лед при биенето,но едва ли някой има кутер в къщи но може да се получи почти същия резултат с обикновен блендер,смилатате каймата,слагате подправките(без чубрицата-няма истинско кюфте на скара с чубрица)слагате в блендера,наливате по малко водичка докато се получи смес лепкава като тесто,вадите,с мокри ръце оформяте кюфтенца,замразявате ги и може вече да ги мятате на скарата,резултата е истинско кюфте и сочно като тези от най-добрите месокомбинати в Бг.Дано съм бил полезен.
Калинов коментира:
Пробвах я днес рецептата и не останах очарован особено,но времето в фризера трябва да е повечко че наистина ако не се уцели момента на обръщане стават на каша,вместо кайма аз бих добавил няколко вида сирена и би ми допаднало повече
Калинов коментира:
Никакво сирене по тракийски не е това,някакъв вариант на гювече
Калинов коментира:
Риването се получи перфектно,хубава рецепта