Като готвач ли,ама май в някое бистро за бързо хранене защото това с гъбите и чушката изби рибата.Не се заяждам просто на карбонара не се слагат такива неща
Всеки човек има различен вкус и всеки си приготвя шкембе чорбата както си му допада на самия него,но аз лично го приготвям точно по тази рецепта с добавката че запържвам една глава лук,3 супени лъжици брашно и червения пипер.Най-много ми допада този вариант и мисля че това е истинската шкембе чорба
Всичко добре по рецептата но с тази селитра разберете,че вече не се доближаваме към домашния и био продукт,само заради един червеникав оттенък в суджука просто няма смисъл.Толкова много има изписано в сайта за натриевия нитрит и вредите от него.
Това е правилният начин за печене пак казвам печене а не за задушени пържоли на фурна,но наистина заглавието подсказва "Сочни пържоли на фурна",важното е да се запечата месото на висока температура отначало за да запази всички сокове в месото(това е тайната лично за мен за сочни пържоли) и след това в грила за 10тина минутки
Моите коментари