Калинов
Калинов
Новак

Коментарите на Калинов

  • Калинов коментира:Сутляш - турско сладко изкушениеСутляш - турско сладко изкушение27.11.2017Изглежда уникално вкусно и десерт който никога не съм опитвал но задължително ще се пробва рецептата.
  • Калинов коментира:Свински дроб с булоСвински дроб с було18.01.2017Любимата ми рецепта за черен дроб
  • Калинов коментира:Сочни кюфтета на скараСочни кюфтета на скара03.07.2018Да съм споменал някаква химия,и съм написал кутер ако знаете изобщо какво е това,а заглавието само подсказва"Сочни кюфтета на скара"
  • Калинов коментира:Бърза закуска с милинкиБърза закуска с милинки21.09.2016Получиха се доста добре и нарочно изпробвах с маргарин и наистина даде един специфичен аромат,хубава рецепта
  • Калинов коментира:Кои храни и напитки не са препоръчителни при подагра?Кои храни и напитки не са препоръчителни при подагра?13.10.2015Че то какво остава на човек,май картофи :)
  • Калинов коментира:Моите Spaghetti alla Carbonara за 35 минутиМоите Spaghetti alla Carbonara за 35 минути19.02.2016Като готвач ли,ама май в някое бистро за бързо хранене защото това с гъбите и чушката изби рибата.Не се заяждам просто на карбонара не се слагат такива неща
  • Калинов коментира:Оригинална шкембе чорбаОригинална шкембе чорба10.03.2017Всеки човек има различен вкус и всеки си приготвя шкембе чорбата както си му допада на самия него,но аз лично го приготвям точно по тази рецепта с добавката че запържвам една глава лук,3 супени лъжици брашно и червения пипер.Най-много ми допада този вариант и мисля че това е истинската шкембе чорба...покажи още
  • Калинов коментира:Домашен суджукДомашен суджук19.12.2016Всичко добре по рецептата но с тази селитра разберете,че вече не се доближаваме към домашния и био продукт,само заради един червеникав оттенък в суджука просто няма смисъл.Толкова много има изписано в сайта за натриевия нитрит и вредите от него....покажи още
  • Калинов коментира:Моята капамаМоята капама10.10.2016В заглавието е написано "Моята капама" а не капамата от банско или тен подобни,четете малко преди да коментирате
  • Калинов коментира:Суджук от дивечСуджук от дивеч06.03.2012Като гледам от кога е рецептата тогава все още лова на сърни беше забранен от закона и се налагаше глоба до 10 000 лв
  • Калинов коментира:Бански суджукБански суджук26.11.2015Рецептата е хубава,но такива мярки за пръв път чувам хаха :)
  • Калинов коментира:Писюр кюфтеПисюр кюфте25.07.2017Ориза се сваря до полуготовност предварително и тогава се добавя
  • Калинов коментира:Яйца на очи със сос от топено сиренеЯйца на очи със сос от топено сирене25.11.2016Аз добавих и малко гъбки и се получиха уникално
  • Калинов коментира:Домашен хайверДомашен хайвер02.01.2012Любимата ми рецепта за тарама хайвер
  • Калинов коментира:Триъгълни баничкиТриъгълни банички20.02.2016Никъде не пише "домашно приготвени"
  • Калинов коментира:Вижте коя е най-голямата грешка при приготвянето на пържоли на скара?Вижте коя е най-голямата грешка при приготвянето на пържоли на скара?01.11.2016Много правилно обяснено.
  • Калинов коментира:Истинска ЛуканкаИстинска Луканка25.11.2016Не всички снимки са актуални за тази рецепта но в никакъв случай не слагайте брашно
  • Калинов коментира:Тайната на сочните пържоли на фурнаТайната на сочните пържоли на фурна18.12.2018Това е правилният начин за печене пак казвам печене а не за задушени пържоли на фурна,но наистина заглавието подсказва "Сочни пържоли на фурна",важното е да се запечата месото на висока температура отначало за да запази всички сокове в месото(това е тайната лично за мен за сочни пържоли) и след това в грила за 10тина минутки...покажи още