Калинов
Калинов
Новак

Моите коментари

Калинов коментира:
Изглежда уникално вкусно и десерт който никога не съм опитвал но задължително ще се пробва рецептата.
Калинов коментира:
Любимата ми рецепта за черен дроб
Калинов коментира:
Да съм споменал някаква химия,и съм написал кутер ако знаете изобщо какво е това,а заглавието само подсказва"Сочни кюфтета на скара"
Калинов коментира:
Получиха се доста добре и нарочно изпробвах с маргарин и наистина даде един специфичен аромат,хубава рецепта
Калинов коментира:
Че то какво остава на човек,май картофи :)
Калинов коментира:
Като готвач ли,ама май в някое бистро за бързо хранене защото това с гъбите и чушката изби рибата.Не се заяждам просто на карбонара не се слагат такива неща
Калинов коментира:
Всеки човек има различен вкус и всеки си приготвя шкембе чорбата както си му допада на самия него,но аз лично го приготвям точно по тази рецепта с добавката че запържвам една глава лук,3 супени лъжици брашно и червения пипер.Най-много ми допада този вариант и мисля че това е истинската шкембе чорба
Калинов коментира:
Всичко добре по рецептата но с тази селитра разберете,че вече не се доближаваме към домашния и био продукт,само заради един червеникав оттенък в суджука просто няма смисъл.Толкова много има изписано в сайта за натриевия нитрит и вредите от него.
Калинов коментира:
В заглавието е написано "Моята капама" а не капамата от банско или тен подобни,четете малко преди да коментирате
Калинов коментира:
Като гледам от кога е рецептата тогава все още лова на сърни беше забранен от закона и се налагаше глоба до 10 000 лв
Калинов коментира:
Рецептата е хубава,но такива мярки за пръв път чувам хаха :)
Калинов коментира:
Ориза се сваря до полуготовност предварително и тогава се добавя
Калинов коментира:
Аз добавих и малко гъбки и се получиха уникално
Калинов коментира:
Любимата ми рецепта за тарама хайвер
Калинов коментира:
Никъде не пише "домашно приготвени"
Калинов коментира:
Не всички снимки са актуални за тази рецепта но в никакъв случай не слагайте брашно
Калинов коментира:
Това е правилният начин за печене пак казвам печене а не за задушени пържоли на фурна,но наистина заглавието подсказва "Сочни пържоли на фурна",важното е да се запечата месото на висока температура отначало за да запази всички сокове в месото(това е тайната лично за мен за сочни пържоли) и след това в грила за 10тина минутки