Аз ползвах полуготов боб за улеснение и поспестих някоя и друга подправка, но като цяло стана уникално вкусен, което се дължи на сушената чушка и готвенето в гювеч. Ням!
Здравейте, извинявам се за закъснението с което отговарям, но отдавна не бях влизала в профила си.
Следвах рецептата дословно, даже съм качила и снимка. На мен също ми се стори странно, но ви уверявам че резултата е много добър.
Аз използвах какаови бисквити и не помня колко го пекох, но според мен и 15-20 минути са достатъчни, все пак само за яйцата.
Пробвайте го, много е вкусен!
Много вкусно, но също така много тежко и калорично. За да се олекоти може патладжана да се изпече.
Единствената ми забележка е че името на ястието всъщност е: "Parmigiana di melanzane", тоест "ПАРМИДЖАНА ОТ ПАТЛАДЖАНИ".
Моите коментари