Потребител#165089
Потребител#165089
Новак

Моите коментари

Потребител#165089 коментира:
Ако нямате хартиени кошнички за улеснение може да сложите фолио или пергаментова хартия.
Потребител#165089 коментира:
Аз ползвах полуготов боб за улеснение и поспестих някоя и друга подправка, но като цяло стана уникално вкусен, което се дължи на сушената чушка и готвенето в гювеч. Ням!
Потребител#165089 коментира:
Семпло и вкусно, но не много диетично!
Потребител#165089 коментира:
Здравейте, извинявам се за закъснението с което отговарям, но отдавна не бях влизала в профила си. Следвах рецептата дословно, даже съм качила и снимка. На мен също ми се стори странно, но ви уверявам че резултата е много добър. Аз използвах какаови бисквити и не помня колко го пекох, но според мен и 15-20 минути са достатъчни, все пак само за яйцата. Пробвайте го, много е вкусен!
Потребител#165089 коментира:
Само да добавя че аз ги пека в повечето случаи, за да са по-леки и трябва да кажа че са вкусни, независимо от това.
Потребител#165089 коментира:
Много вкусно, но също така много тежко и калорично. За да се олекоти може патладжана да се изпече. Единствената ми забележка е че името на ястието всъщност е: "Parmigiana di melanzane", тоест "ПАРМИДЖАНА ОТ ПАТЛАДЖАНИ".
Потребител#165089 коментира:
Вкусотийка! Аз лично запържвам леко чушките, а чесъна запържвам от началото, преди да добавя доматите.
Потребител#165089 коментира:
Снимката не съответства на рецептата! Аз я оформих по по-красивия начин, тоест както е на снимката.
Потребител#165089 коментира:
Направих го, страхотен е! Вкусотийка :P
Потребител#165089 коментира:
Току що я опитах, даже добавих снимка. Рецептата е семпла, бърза, лесна и мноооого вкусна