KaterinaSpasova
KaterinaSpasova
Чирак

Коментарите на KaterinaSpasova

  • KaterinaSpasova коментира:Пълнени картофи с шунка и кашкавалПълнени картофи с шунка и кашкавал09.08.2018Ами или го подправям със сол и зехтин като салатка или на картофено пюре.
  • KaterinaSpasova коментира:Карамелизиран маслен сладкиш с бананиКарамелизиран маслен сладкиш с банани01.09.2018Не, не се пече на водна баня.
  • KaterinaSpasova коментира:Кекс с къпиниКекс с къпини17.03.2018Да къпините са черни по принцип, но предполагам че от червеникавият цвят в кекса е резултат от комплексното действие на термичната обработка, светлината и факта, че поне според мен, когато ги закупих онзи ден са били набрани малко по- рано. Живея в САЩ и тук целогодишно има пресни къпини, внос от Мексико или отглеждани в южните щати и вероятно ги берат полуузрели, за да са по- трайни....покажи още
  • KaterinaSpasova коментира:Вкусно сладко от цели смокиниВкусно сладко от цели смокини04.08.2016Единствената разлика е, че аз ги беля.
  • KaterinaSpasova коментира:Кюнефе (лесен вариант)Кюнефе (лесен вариант)04.02.2016В България суров кадаиф се намира много трудно. Може да си го купите по интернет или ако ходите до Турция от там. Мисля, че и в София го има в арабските и турските магазини.
  • KaterinaSpasova коментира:Козунак на конци, замесен в хлебопекарнаКозунак на конци, замесен в хлебопекарна30.04.2016Радвам се, че Ви е харесала. От няколко години правя по тази рецепта козунаците, козуначените рула и кифличките и съм много доволна.
  • KaterinaSpasova коментира:Козунак на конци, замесен в хлебопекарнаКозунак на конци, замесен в хлебопекарна30.04.2016Извинявам се, но сега виждам коментара Ви и видях и пропуска в рецептата. Да млякото се слага след яйцата и не е необходимо да се затопля, защото програмата си затопля сместта.
  • KaterinaSpasova коментира:Сладолед с грозде и крема сиренеСладолед с грозде и крема сирене24.02.2017Разкош!
  • KaterinaSpasova коментира:Баклавата на мамаБаклавата на мама01.02.2017Интересна рецепта. Мисля да я пробвам. Благодаря!
  • KaterinaSpasova коментира:Пълнени милинкиПълнени милинки22.08.2016Благодаря, дано ви се усладят!
  • KaterinaSpasova коментира:Домашен дюнер с печено свинскоДомашен дюнер с печено свинско31.10.2016Една идея ти давам- соса за дюнер го правя като към това количество кисело мляко добавям 2 с.л картофено пюре на прах и 1 ч.л. сусамов тахан. Става неверотен.
  • KaterinaSpasova коментира:Локумки (виненки) на бабаЛокумки (виненки) на баба20.02.2016Страхотни са, само че аз слагам вместо вино- бира.
  • KaterinaSpasova коментира:Лесни разядки за душатаЛесни разядки за душата11.04.2018Случва се! Благодаря! :)
  • KaterinaSpasova коментира:Лесни разядки за душатаЛесни разядки за душата11.04.2018Колко са яйцата за първата разядка? Защото ги няма в рецептата!
  • KaterinaSpasova коментира:Батати с апетитна плънкаБатати с апетитна плънка03.10.2016Чудесни са! Не всички ги харесват на вкус,че им докарвали на тиква, но пък ние си падаме по тях. Досега винаги съм ги правила само печени с малко чесън и подправки. Ти ми даваш страхотна идея. Имаме приятели вегетарианци и когато ги поканим на гости, се изгърбвам от мислене какво по- засукано да им сготвя( все пак са гости, нали?! :) ). С тая рецепта ще избия рибата, само ще пропусна чоризото и ще го заменя с гъбки. Жива и здрава да си!...покажи още
  • KaterinaSpasova коментира:Мексиканска касерола в стил фахитас (Мексиканска лазаня)Мексиканска касерола в стил фахитас (Мексиканска лазаня)06.08.2016Радвам се!
  • KaterinaSpasova коментира:Бейби хлебчета с ленено брашноБейби хлебчета с ленено брашно02.09.2016Ох, сега ще ги сънувам тия хлебчета. Не знам дали ще намеря тук ленено брашно. Но поне ленено семе продават, американците много го тачат и ще си смеля сама в блендера за ядки.
  • KaterinaSpasova коментира:КешкюлКешкюл30.08.2016Пробвала съм го само с кокосови стърготини или кокосово брашно и много ми хареса. Едно време учителствах в турските села в Айтоския балкан и там съм го яла с малко по- различен вкус, затова се разрових из турски сайтове и видях, че слагат бадемово брашно и оризово брашно, а количеството на кокоса е намалено и го наричат кешкюл. И в двата варианта ми хареса и е еднакво бързо....покажи още