Моите коментари

К К коментира:
И аз съм правила, но не съм слагала галета. Много добре са се получили.
К К коментира:
Много добра идея и страхотно мезе! Браво.
К К коментира:
Да вкъщи всички много я обичат и се изяжа още попла.
К К коментира:
Ще взема да опитам :) каквато съм сладукусна.
К К коментира:
Да хубаво е. Аз правя и със сух копър става страхотно, но домашен - има страхотен аромат.
К К коментира:
е снимката е найстина на ориз по китайски
К К коментира:
Опитай много е вкусно. Става много крехко.
К К коментира:
и на мен ми е за първи път. Много е крехко и хубаво.
К К коментира:
За съжаление нямам. Правил със я отдавна и не съм я снимала. Иначе кат се изпече набухва и става страхотна. Тези дни ще правя, като си дойде съпругами и ще кача.
К К коментира:
Разннообразието е много важно. Аз затова и слагам през лятото от кервиза, защото и придава малко по различен вкус, а през зимата и слагам чубрица.
К К коментира:
Благодаря!
К К коментира:
И аз не запичам а слагам в тава да се стегне :)
К К коментира:
Много ми се доядоха, като ги видя. Като бях малка - баба много ми правеше и ми ги поръсваше с червен пипер и режеше малко копър.
К К коментира:
Много обичам качамак, но не му слагам - червен пипер, иначе е много хубаво с него, защото му придава визия.
К К коментира:
Благодаря за идеята :)
К К коментира:
Много е хубав! Аз не съм правила объл и сплетен, трябва да отитам. Т не е трудно просто се прави на кръг- нали така.
К К коментира:
Много ги обичам. Много добра интрепретация. Личиси че обичате да готвите и се стараете да изглежда добре и интересно яденето. :)
К К коментира:
Срхотно се е получил, също така правя, но г сплитам.