Потребител#167180
Потребител#167180
Готвач

Моите коментари

Потребител#167180 коментира:
Много вкусно изглежда! Обожавам кремове!
Потребител#167180 коментира:
спор няма.... за вкуса, няма как да са еднакви
Потребител#167180 коментира:
Въпрос на вкус!
Потребител#167180 коментира:
Благодаря! Всеки който е опитал от сармичките, много ги е харесал! Любими са ми!
Потребител#167180 коментира:
Страхотна вкусотийка!
Потребител#167180 коментира:
Благодаря, често я приготвям у дома! Много я обичат!
Потребител#167180 коментира:
Любимият ми сандвич....
Потребител#167180 коментира:
Конците на козунака се получават от глутеновите нишки на брашното. Образуват се още в самото начало, докато се добавя брашното и се разбърква. Следва месене, коеъо също подпомага глутеновата мрежа. А що се се отнася до повечето захар в козунака, има опасност да не втаса или да остане стиклен отвътре. Ако обичате по сладък козунак му добавете стафиди и локум.
Потребител#167180 коментира:
Ако се чудите колко дълго трябва да продължава месенето, на кг. брашно 10 мин. Примерно сте замесили тесто, в което се сложили кг. брашно, месенето трябва да е не по - малко от 10 мин.
Потребител#167180 коментира:
Мммм...много апетитно изглежда, а и щом е пикантно....чудесно ще е на вкус!
Потребител#167180 коментира:
Страхотна е Сия! Много апетитна! :)))
Потребител#167180 коментира:
Каймата си ми е овкусена и си има достатъчно чубрица, а и плънката е с повече кайма отколкото с ориз! Въпрос на вкус!
Потребител#167180 коментира:
На нас ни харесват, благодаря! Опитайте и споделете
Потребител#167180 коментира:
Страхотни стават, опитайте
Потребител#167180 коментира:
Ммого добре, звучи, ще я пробвам някой ден!