Моите коментари

Марияна коментира:
Страхотни са, направих ги и по този начин.
Марияна коментира:
Друг вариант който също правя, разбирасе и дозата е друга - ред тесто, ред плънка, тесто, плънка, тесто. Става на шарени редове.
Марияна коментира:
Подходящи за почерпки, детски партита.
Марияна коментира:
Наистина приличат на гъбки. По оригинална рецепта топчетата от клема сирене и кокос се слагат в средата, но по този начин падат надолу. Това го установих след като опекох и разчупих /ще кача снимка/. Слагайки ги отгоре с леко притискане си остават като точки.Стори ми се по красиво.
Марияна коментира:
Стават страхотни, правя ги често.
Марияна коментира:
Много са вкусни. Вече ги слагам към любими.
Марияна коментира:
Наистина са много апетитни. Трудоемки, но си струва. Стават много пухкави и вкусни.
Марияна коментира:
Да, много са вкусни. Домашното си е домашно. Оригиналната рецепта е с втасване в фурната 40 мин на 50 градуса, но не се получава добре. Правих ги /втория път/при втасване в топла стая за 50 - 60 мин. покрити с кърпа и одеяло.
Марияна коментира:
Да, много е вкусно. Лесно е за приготвяне.Струва си да се опита.Единствено че се пече бавно, но пък си заслужава чакането.
Марияна коментира:
Като зачетох ми стана ясно.Моя позната правише палачинки по този начин, но вместо вода и прясно мляко слагаше газирана вода.