Моите коментари

Марияна коментира:
Стават наистина вкусни. Скоро ще кача и рецепта със снимка за пърленки с прясно мляко, които също стават добри и лесно.
Марияна коментира:
Да, вкусни са , ароматни от джинджифила, канелата и меда.
Марияна коментира:
Слагам малко сода за хляб, защото ако сложим повече питката е тъмна и мирише на сода. Слагам допълнително бакпулвер за да се недигне.Има разлика ако сложим само сода.
Марияна коментира:
Страхотни козунаци. Поздравления за поредното добро предложение! Изглаждат много красиви.
Марияна коментира:
Благодаря, наистина са хубави като се разчупят и са вкусни.
Марияна коментира:
Познати са ми под името - войнишки курабийки. Ще прибавя и моя снимка на същите. Стават бързо и са много вкусни.
Марияна коментира:
Класика, но много вкусно.
Марияна коментира:
Много добре изглеждат. Поздравления. В неделя ще ги направя и ще кача снимки.
Марияна коментира:
Правя ги често но слагам бакпулвер и щипка само сода за хляб и така не стават мазни.
Марияна коментира:
А да знаете колко дълго търсих да си купя такива формички, като от миналото.
Марияна коментира:
Орехче, локумче и тук там препечена част от него дава един хубав вкус /нещо като запечен карамел що се отнася до кората/.Отвътре е сладко, меко и пак вкусно.
Марияна коментира:
Незнаех че им казвате захаринки.Правя ги по същият начин, на вместо хлебна сода, слагам 1/2 амонячна и 1/2 бакпулвер.Супер!
Марияна коментира:
Класика! Страхотно изглежда, за иглички слагам сурови непечени бадеми, а за муцунка и очички от бонбонки драже с шоколад от вън а вътре като вафлени /има ги в Лидъл/. Ползвам същата рецепта.
Марияна коментира:
Ще се опитам да я приготвя. Интересно ми се струва.
Марияна коментира:
Наистина лесно, вкусно и не много скъпо ястие.
Марияна коментира:
По ми е вкусна, по тази начин на се усеща миризмата на сода.
Марияна коментира:
Маслото им предава хубав вкус.