Моите коментари

Monika Ivanova коментира:
И го хапвам с тиквички обикновено
Monika Ivanova коментира:
Красиво е, но най ще е по-удобно ако са на дребно нарязани.
Monika Ivanova коментира:
Който ги е опитвал да даде мнение, че съм се наканила да правя и искам да съм сигурна, че стават, че два пъти досега по други рецепти изхвърлях сместа
Monika Ivanova коментира:
А как ги запичате във фурна ли?
Monika Ivanova коментира:
Интересно, реване често правя, но никога не съм му слагала крем
Monika Ivanova коментира:
Но правоъгълна чиния ли е ...какво ще да е
Monika Ivanova коментира:
Е изобщо не е за заяждане нали трябва да разберем как става за да ги опитаме и ние
Monika Ivanova коментира:
сигурна съм, ако го погледна още веднъж и ще отскоча до магазина да взема винце, че само то ми липсва да забъркам тази красотичка
Monika Ivanova коментира:
така не горчи ли патладжана?
Monika Ivanova коментира:
нещо не разбрах как се режат с чиния и защо са правоъгълни
Monika Ivanova коментира:
И замириса на море и коктейлчета
Monika Ivanova коментира:
Сега ги изядохме изключително бързо докато са топлички. Много вкусни, ама много.
Monika Ivanova коментира:
Изключително нежни на вкус, но ми се късаха ако ги правя големи при обръщането и предпочетох да са малки. Тъкмо дъщеря ми решаваше какво са-риби, слончета, калинки и т.н.
Monika Ivanova коментира:
е как да не замеси човек едни мекички в събота сутрин
Monika Ivanova коментира:
правила съм пане миди, охлюви, и калмари и са се получавали без да се стегне мускула, а и по заведенията все така ги дават. Когато взема рапани ще опитам.
Monika Ivanova коментира:
И аз досега все пържен съм го яла,но с микс от тлкова подправки със сигурност ще е по-вкусен
Monika Ivanova коментира:
Задължителната за сезона комбинация яйца и зелена салата
Monika Ivanova коментира:
Представих си колко хубаво мирише, когато е топличка.