Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Monika Ivanova»Моите форумни теми

Моите форумни теми

Monika IvanovaАко трябва да кажете, че никога повече няма да ядете два зеленчука и два плода кои биха били те?
Всеки човек има плодове или зеленчуци, които обича и такива, които ненавижда. Кои са те за вас? Аз със сигурност мога да мина и без цвекло и броколи както и без грейпфрут и нар.
Monika IvanovaВлияе ли компанията ви на количеството храна, което изяждате?
Напоследък се улавям, че ако съм на маса с по-пълни хора, които не се ограничават от нищо и им личи, някак си не ми се яде толкова много - вероятно подсъзнателно не искам да стана като тях и обратното когато пък похапваме с много слаби дружки се разяждам и искам да им покажа, че храната е блаженство и трябва да й се наслаждават. Вие как се храните когато сте сами и когато в една или друга компания?
Monika IvanovaВъзстановяване на дете след чревен вирус?
Дайте ми някакви съвети как по-бързо да укрепне здравето на малко дете след прекаран стомашно-чревен вирус?
Monika IvanovaВегетарианството - как започнахте?
Има ли сред вас хора, които са се отказали от месото или пък изцяло от животинските продукти и ако да какво ви накара да го направите?
Monika IvanovaДайте идеи за диетични храни за вечеря?
Колеги и колежки помагайте с идеи Не мога да удържам никакви диети, а ми се иска малко да пооправя килограмите та съм решила вечер да похапвам по-рано и по-здравословно. Какво бихте ми предложили освен салати и пилешко месо?
Monika IvanovaПробвали ли сте диетата на Ваня Червенкова?
Напоследък където и да зачета нещо за отслабване ми излизат Диета на Ваня Червенкова (монодиета - ядат се по два дни един и същи тип храна по схема) и 90 дневна диета. Някоя от вас опитвала ли е и ако да какъв е резултата?
Monika IvanovaСуха или жива мая?
Интересувам се каква е разликата между живата мая и тази в пакетчета. Аз да си призная използвам само суха и досега всичко ми е било супер, но познатите ми винаги ме гледат с недоверие и казват, че кубчето е по-добро. Какво е вашето мнение?
Monika IvanovaТърся идеи за десерти с ягоди
Тъй като сме в сезон на ягодите, а моите ми дойдоха повечко тази година търся интересни и различни рецепти как да ги приготвя преди да се развалят. Направих зимнина и не искам повече да консервирам, така че ще разчитам на вас за по-оригинални рецепти.
Monika IvanovaКрай на постите- начало на угояването???
След като свърши безкрайно дългия великденски пост и след като се зададоха 1 май, 6 май и какви ли не още почивни дни и празници, навсякъде и по телевизията и в интернет пространството ни заляха от агнешки рецепти. Интересно ми е колко от вас успяха да спазят поста и ако има такива, които наистина са го направили как се захранват сега с всички тези почивни дни (всички знаем, че почивните дни свързваме с лежане у дома и ударни дози похапване с роднини и приятели.
Monika IvanovaОграничавате ли сладкото на децата си?
Здравейте, детето ми е на 3 години и половина и има развалено зъбче. Не съм от параноичните майки, които нищо сладко не дават на децата си, но предпочитам да не е в големи количества. Когато обаче я пратим за един ден при баба й се закусва, обядва и вечеря с бонбони, вафли и кроасани...Какво е вашето мнение по въпроса? Смятате ли, че децата трябва да бъдат ограничавани или развалените зъби може да се появят така или иначе.