Диети

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Лесна петдневна диета 5х5Лесна петдневна диета 5х5Лесната диетата, наречена 5х5 включва 5 дневни монодиети, изградени на принципа на разделното хранене. Докато спазвате диета 5х5 , мазнините се изгарят с висока скорост, мускулните резерви не се консумират и. . .
Правилно хранене на жената след 30Правилно хранене на жената след 30Изготвянето на режим на хранене е ключов фактор за правилното хранене на жената след 30-те. Диетата на жена над 30-годишна възраст трябва да включва предимно плодове и зеленчуци, богати желязо
Гладолечението на Лидия Ковачева - какво да очаквамеГладолечението на Лидия Ковачева - какво да очаквамеКакви храни могат да се приемат при гладолечението на Лидия Ковачева? Какви ефекти трябва да се очакват от гладолечението на Лидия Ковачева? Как да се проведе захранването след приключване на лечебния глад?
Хранителен режим за изчистване на мазниниХранителен режим за изчистване на мазниниОсвобождаването от излишните мазнини, натрупани по тялото, става чрез комбинирането на тренировки и хранителен режим. Хранителен режим за изчистване на мазнини:
Диета с кускусДиета с кускусОтговаряйки на въпроса дали е възможно да се яде кускус при диета, заслужава да се отбележи, че този продукт ще допълни режима за отслабване перфектно. Правилна диета с кускус, с която се отслабва
Диета с тиква и дюли топи килцата през зиматаДиета с тиква и дюли топи килцата през зиматаЗа лятото може да изваяте перфектно дупе и форми с тази диета с тиква и дюли. Комбинацията тиква и дюли е идеалната за свалянето на килограмите, защото двата плода имат много добро действие върху храносмилането. . .
Противовъзпалителна диетаПротивовъзпалителна диетаАко често се чувствате летаргични, сънливи или наскоро сте започнали да страдате от настинки, трябва да опитате противовъзпалителна диета. Етапи на противовъзпалителната диета. Примерна противовъзпалителна диета
Пий вода под график, за да отслабнешПий вода под график, за да отслабнешТрудно ще се намери човек, който да каже с чисто сърце, че се харесва на 101 процента и не би му се искало да промени нищо във фигурата си. Пий вода под график, за да отслабнеш:
Унгарската диета на д-р БайковаУнгарската диета на д-р БайковаЕфектът от унгарската диета на д-р- Байкова се вижда още на 8 ден. За седем дни можете да свалите 5 килограма, а може и 7, което значи, че се сваля по килограм на ден с унгарската диета на д-р Байкова
Студентска диетаСтудентска диетаСтудентската диета е много полезна за учащите се, тъй като благодарение на нея организмът се снабдява с витамини от група В, изключително нужни по време на напрегната сесия.
Диетата GM: минус 7 кг за седмицаДиетата GM: минус 7 кг за седмицаДиетата GM, известна като диета General Motors, е просто план за управление на загуба на тегло. Какъв е хранителният режим при диетата GM?
Диета Пролон - принципи и отслабва ли се с периодично гладуване?Диета Пролон - принципи и отслабва ли се с периодично гладуване?Какво представлява диетата Пролон и работи ли планът за отслабване? Идеята за периодично гладуване за подпомагане на отслабването става все по-популярна през годините. А диета Пролон е поредният опит да се отслабне с. . .