Диети

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Пролетното отслабване на доктор БайковаПролетното отслабване на доктор БайковаДоктор Байкова е утвърден специалист през годините, а тя е известна с интересните и действащи съвети за отслабване. Последната диета е свързана с пролетно отслабване и подготовка за настоящият летен сезон.
Тридневно гладуванеТридневно гладуванеДългите диети и крайностите в гладуването са полезни само в някои случаи и то под ръководството на опитен диетолог. Такова е мнението на много специалисти по диетично хранене. Но как стоят нещата при тридневното гладуване?
Най-големите митове за диетитеНай-големите митове за диетитеПри спазването на хранителни режими за отслабване има куп правила, но някои от тях се оказват пълна измислица. Кои са най-големите митове за диетите?
Всичко за диетата с фасулВсичко за диетата с фасулФасулът е идеален диетичен продукт с малко калории и полезни вещества. Диетата с фасул топи между 3 и 5 килограма на седмица. Плюсове и минуси на фасулената диета.
Диета за повишено либидоДиета за повишено либидо
27 Февр.
Някои храни възбуждат сексуалния апетит. В ежедневното меню намалете мазнините за сметка на храни богати на целулоза и цинк. За високо либидо яжте малки порции. Диета за повишаване на либидото.
9 хранителни навика за лесно отслабване9 хранителни навика за лесно отслабванеНачините да се справите с излишните килограми са много различни, като в Интернет можете да намерите доста различни диети. 9 хранителни навика за лесно отслабване.
Лесна петдневна стъпаловидна диетаЛесна петдневна стъпаловидна диетаТази диета се изпълнява точно 5 дни и нито един не е като предишния. Tя е с ниско съдържание на въглехидрати и се основава на преодоляване на определени стъпки, всеки ден е посветен на определена цел.
Лесна петдневна диета 5х5Лесна петдневна диета 5х5Лесната диетата, наречена 5х5 включва 5 дневни монодиети, изградени на принципа на разделното хранене. Докато спазвате диета 5х5 , мазнините се изгарят с висока скорост, мускулните резерви не се консумират и. . .
Правилно хранене на жената след 30Правилно хранене на жената след 30Изготвянето на режим на хранене е ключов фактор за правилното хранене на жената след 30-те. Диетата на жена над 30-годишна възраст трябва да включва предимно плодове и зеленчуци, богати желязо
Гладолечението на Лидия Ковачева - какво да очаквамеГладолечението на Лидия Ковачева - какво да очаквамеКакви храни могат да се приемат при гладолечението на Лидия Ковачева? Какви ефекти трябва да се очакват от гладолечението на Лидия Ковачева? Как да се проведе захранването след приключване на лечебния глад?
Хранителен режим за изчистване на мазниниХранителен режим за изчистване на мазниниОсвобождаването от излишните мазнини, натрупани по тялото, става чрез комбинирането на тренировки и хранителен режим. Хранителен режим за изчистване на мазнини:
Диета с кускусДиета с кускусОтговаряйки на въпроса дали е възможно да се яде кускус при диета, заслужава да се отбележи, че този продукт ще допълни режима за отслабване перфектно. Правилна диета с кускус, с която се отслабва