Диети

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Предпазване на черния дроб от затлъстяванеПредпазване на черния дроб от затлъстяванеНа всички пациенти с хепатоза се предписва специална диета при затлъстяване на черния дроб. Терапевтична диета срещу затлъстял черен дроб. Кои храни за забранени и кои позволени, ако имате омазнен черен дроб?
Красиви и здрави с диетата на японкитеКрасиви и здрави с диетата на японките
27 Септ.
Нина Норд
Спазвайте японска диета, за да сте дълголетници със сияйна кожа и перфектна фигура. Тя включва неограничена консумация на морски дарове и риба, а хлябът се заменя с ориз. Кафето - със зелен чай.
Отслабнете лесно с печена тиква през есентаОтслабнете лесно с печена тиква през есентаТиквата е вкусна и полезна. Отслабнете с печена тиква през есента, без да гладувате. Печената тиква е помощник в борбата с излишните килограми.
Хранене за кръвна група BХранене за кръвна група BКогато приемат подходящите храни, хората с кръвна група B могат да контролират теглото си и да поддържат работеща имунна система на високи обороти. Подходящи храни и диета за кръвна група B
Диета при дивертикулитДиета при дивертикулитДивертикулитната диета е нещо, което Вашият лекар може да препоръча като част от краткосрочния план за лечение на остър дивертикулит. Диетата при дивертикулит обикновено започва само с бистри течности за няколко дни.
Диетата на БантингДиетата на БантингДиета Банинг е имала голям успех и днес се счита за първата публикация за диета с ниско съдържание на въглехидрати. Позволени и забранени храни при диетата Бантинг. Примерно дневно меню при диетата Бантинг
Макробиотична диетаМакробиотична диета
30 Август
Марина
Разбирането на същността на макробиотичната диета е важно, за да постигне човек баланс в живота си, във физически и психологически аспект. Какво представлява макробиотичната диета?
Разделна диета за здравословно отслабванеРазделна диета за здравословно отслабване
23 Август
Марина
Разделната диета се смята за един страхотен хранителен режим, който благоприятства здравето на човека през целия му живот. Да отслабнем здравословно с разделна диета!
Диета със скариди топи лесно 3 килцаДиета със скариди топи лесно 3 килцаОт диетологична гледна точка скаридите са богати на протеини, калций и цинк. Диетата със скариди ще ви помогне да се освободите лесно от 2-3 излишни килограма.
Диета със сирене и кисело млякоДиета със сирене и кисело млякоДиетолозите ни изненадват приятно с все по-различни и лесни диети, които включват нашите любими продукти. Точно такава е и диетата със сирене и кисело мляко. Разберете малко повече за нея.
Най-добрата лятна диетаНай-добрата лятна диета
07 Август
Аника Войт
Коя е най-ефективната лятна диета? Опитайте тази лятна диета, която ще ви помогне да отслабнете за нула време. Вижте примерно меню за най-добрата лятна диета.
Фракционно хранене - що е то?Фракционно хранене - що е то?
07 Август
1
Аника Войт
За тези, които са чували за фракционното хранене, но все още не знаят какво е, време е да научите. Същност на фракционното хранене. Принципи на фракционното хранене за бързи и ефективни резултати.