Какво трябва да ядем през всеки ден от седмицата според Петър Дънов
Диети

Какво трябва да ядем през всеки ден от седмицата според Петър Дънов

Според учителя Петър Дънов всеки ден е свързан с определена планета, която има въздействие над него. Чрез храната това влияние се предава и на човека. Вижте седмичния режим на хранене според Петър Дънов

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - Диета за борба с атеросклерозатаДиета при проблеми

Диета за борба с атеросклерозата

06.04.2019

Сърдечните заболявания са първа причина за смърт в световен мащаб. Тенденцията е те постоянно да се подмладяват, като днес вече засягат и млади хора в разцвета на силите си. Вижте диета за борба с атеросклерозата.

Диети - Богатата на фибри диетаДиети

Богатата на фибри диета

12.03.2019

Днес диетата, базирана на фибри, отново придоби популярност сред съвременните жени. Основният принцип на диетата с влакна е консумацията на диетични фибри

Диети - Всичко за високовъглехидратната диетаДиети

Всичко за високовъглехидратната диета

08.03.2019

Самото име на диетата подсказва, че основните храните, които се консумират са богати на въглехидрати. Тя тонизира и зарежда тялото с енергия, популярна е сред почитателите на фитнеса.

Диети - Лечебна диета при астмаДиета при проблеми

Лечебна диета при астма

03.03.2019

Изключително важно е какво е препоръчително да се консумира при астма, а още повече - какво не трябва! За да може да се каже, че изпълнявате пълноценна диета при астма, то трябва да наблегнете на сладните продукти.

Диети - Наистина ли с военната диета може да свалите до 5 кг за 3 дниДиети

Наистина ли с военната диета може да свалите до 5 кг за 3 дни

03.03.2019

Военна диета няма нищо общо с армията. Тя включва суров хранителен режим, с който бързо ще свалите теглото си. Ето какво трябва да знаете за военната диета и дали наистина постига резултатите, които обещава

Диети - Всичко за цикличната кетогенна диета (CKD)Диети

Всичко за цикличната кетогенна диета (CKD)

27.02.2019

Високовъглехидратната диета е от тези, с които бързо ще отслабнете. Бързо ще изгаряте мазнини, без да се отразява на ценната мускулна маса. Така че, не само ще отслабнете, но и ще поддържате тонуса на тялото.

Диети - Основни принципи за комбиниране на хранитеДиети

Основни принципи за комбиниране на храните

15.01.2019

Правилното комбиниране на храните е гаранция за пълноценно усвояване на хранителните вещества от организма. Ако се спазват правилата за комбиниране на храни, положителната промяна скоро ще бъде видима.