Диети

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Това е единственият сигурен начин да отслабенете!Това е единственият сигурен начин да отслабенете!Съществуват десетки различни сезонни и разтоварващи диети. Някои диети са балансирани - в тях са включени всички основни хранителни продукти в препоръчителен размер, но в общо намалени дози . Други диети препоръчват драстично намаляване приемането на въгл
Диета при разстроен стомахДиета при разстроен стомахНай-добрата диета при разстроен стомах си остава консумацията на тези храни. Ето основните правила в храненето, които трябва да спазвате, при проява на разстроен стомах
Как да отслабнем трайно с авокадоКак да отслабнем трайно с авокадоКак да отслабнем трайно? Този въпрос вълнува много дами и немалко мъже. Оказва се, че авокадото е истински помощник в трайното отслабване. Какво трябва да знаем за отслабването с авокадо?
Диета със суров оризДиета със суров оризДиетата със суров ориз набира все по-голяма популярност, тъй като с нея не само можете да почистите организма си, но и да свалите излишните организми. Диетата със суров ориз изисква спазването на следните правила
Тайната диета на Гуинет ПолтроуТайната диета на Гуинет ПолтроуКаква е тайната диета на Гуинет Полтроу? Хранителният режим е изработен от американски кардиолог.
Диета за прочистване на дебелото червоДиета за прочистване на дебелото черво
27 Юни
1
Решили сте, че е време да прочистите дебелото си черво и да подобрите цялостното си здраве и добър тонус. Има доста варианти за пречистване на дебелото черво, вижте тук.
6 ефективни диети, с които ще пречистиш тялото и ще отслабнеш6 ефективни диети, с които ще пречистиш тялото и ще отслабнешНяколко идеи за ефективни пролетни и летни диети, благодарение на които ще се отървете от натрупаните през зимата килограми, ще пречистите тялото си и ще отслбанете успешно
Хранителен режим при високо кръвноХранителен режим при високо кръвно
21 Юни
2
Лошите хранителни навици допринасят за увеличаване на кръвното налягане. Ако страдате от повишено кръвно налягане тук има някои практически предложения за подобряване на хранителните ви навици.
Лесни трикове за ситостЛесни трикове за ситост
15 Юни
Трикове за засищане, които ще ви държат сити дълго време. Не е важно само какво ядете, за да бъдете сити. Опитайте следните хитринки за засищане и останете слаби, здрави и сити за по-дълго.
Диета с доматена супа - мисия възможна?Диета с доматена супа - мисия възможна?Доматите, налични през лятото, могат да бъдат основа за много ефективна диета. Освен това няма да имате затруднения при приготвянето на доматена супа, която е и достатъчно полезна и хранителна, за да не гладувате.
Как да ускорим метаболизма?Как да ускорим метаболизма?
22 Май
1
Жана Г.
За да поддържате бърз метаболизъм не забравяйте правилното и редовно хранене. Съвети как да засилите метаболизма си без много усилия.
Хранителен режим, богат на въглехидратиХранителен режим, богат на въглехидратиЧовешкото тяло се нуждае не само от протеини и мазнини, но и въглехидрати. Въглехидратите осигуряват на нашия мозък, нервна система и органи жизненоважна енергия. Кога се налага въглехидратно хранене и диета?