Диети

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване . Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети . Ефикасни диети за отслабване .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Храни, които намаляват инсулина в кръвтаХрани, които намаляват инсулина в кръвтаРедовното спазване на принципите на здравословното хранене, насочено към понижаване на инсулина, ще даде осезаеми резултати за 1 месец. Храни, които намаляват инсулина в кръвта
Отслабване с оцетОтслабване с оцет
16 Април
Evgenia
Научните проучвания за способността на ябълковия оцет да помага при загуба на тегло са ограничени. Как да отслабнете с оцет?
Диета за повече енергияДиета за повече енергия
14 Април
Evgenia
Какво цели диетата за повече енергия? Какво се очаква от диетата за повече енергия? Най-добрите източници на мазнини за диетата ви. Примерен режим на хранене за диета за повече енергия
Хранене при възпален панкреасХранене при възпален панкреасВъзпалението на панкреаса се нарича панкреатит. Лечението на панкреатита е главно в изготвяне на правилната диета при възпален панкреас. При панкреатит е наложително намаляване на мазнините с до 50-60 г за денонощие.
Моята перфектна диета, моят начин на хранене!Моята перфектна диета, моят начин на хранене!Това е принцип на хранене, при който се постигат отлични резултати, както за бързо и трайно сваляне на излишните килограми, така и за поддържането после на нормално тегло без йо-йо ефект
Диета при атопичен дерматитДиета при атопичен дерматитПозволени храни при атопичен дерматит. Забранени храни при атопичен дерматит. Храните, заради които това заболяване се образува, обостря и се превръща в хронично, са:
Диета за калориен дефицитДиета за калориен дефицитКалорийният дефицит е най-ефективният метод за бързо и лесно отслабване. Диета за калориен дефицит.
Митове за диетите, заради които пълнеешМитове за диетите, заради които пълнеешВ стремежа си към стройна фигура се подлагаме на различни диети и вярваме на всякакви теории. Но някои от тях не само че не работят, но и ни карат да качваме килограми. Митове за диетите, заради които пълнееш.
Тази добавка в кафето ускорява отслабванетоТази добавка в кафето ускорява отслабванетоХаресвате или не, кофеинът заема важно място в съвременната диета. Тази добавка в кафето ускорява отслабването!
Диета с фрешовеДиета с фрешовеПри тази диета се залага на прясно изцедените сокове от различни зеленчуци, което я прави ефикасна. Ефектът върху организма е бърз и поразителен.
Лечебно ГладуванеЛечебно Гладуване
21 Март
Процесът на гладуване позволява на тялото да се очисти от натрупаните токсини и отпадни продукти. Доказани ползи от лечебно гладуване. Ако не можете да гладувате, то редовно си гответе нещо вкусно и постно
Какво да ядем при фастинг диета?Какво да ядем при фастинг диета?Фастинг диетата е режим на периодично гладуване, при който тялото минава през активен детокс. Какво е фастинг диетата и как трябва да се храните. По време на фастинг диетата наблегнете на храни, които са богати на фибри