Невероятна диета! Ето как бързо да загубите 10 кг за 10 дни
Диети

Невероятна диета! Ето как бързо да загубите 10 кг за 10 дни

1

Ако следвате тази лесна диета с 3 основни продукта, ще загубите успешно 10 кг само за 10 дни и това е истина! А резултатите ще ви зарадват!

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - Бърза и ефикасна яйчена диетаДиети

Бърза и ефикасна яйчена диета

11.05.2018

Яйчената диета е известна още като японска диета. По време на спазването ѝ, както при повечето диети, не трябва да се консумират алкохол, газирани напитки и захар. Необходимо е да се пият поне два литра вода на ден.

Диети - Това е най-ефикасната диета за стягане на тялотоДиети

Това е най-ефикасната диета за стягане на тялото

24.04.2018

Консумирането на правилните храни ви позволява да вземете хранителните вещества, които тялото ви се нуждае, за да увеличите максимално мускулите и да сведете до минимум съхранението на мазнини

Диети - Лека 7-дневна диета за отслабванеДиети

Лека 7-дневна диета за отслабване

11.04.2018

Вече е пролет и ни е нужно да разтоварим малко след зимните месеци. Ето идея за седемдневно меню, чрез което да намалите малко теглото си и да пречистите организма си

Диети - Какъв трябва да е режимът на хранене за трениращи?Диети

Какъв трябва да е режимът на хранене за трениращи?

10.04.2018

Когато тренирате Вие изгаряте много калории и ако не си ги набавяте чрез храната, тялото започва да гори мазнините. Заедно с тях обаче тялото започва да гори и мускулите и затова трябва да се храните правилно, за да свалите само мазнините.