Диети

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Хранителен режим, богат на въглехидратиХранителен режим, богат на въглехидратиЧовешкото тяло се нуждае не само от протеини и мазнини, но и въглехидрати. Въглехидратите осигуряват на нашия мозък, нервна система и органи жизненоважна енергия. Кога се налага въглехидратно хранене и диета?
Диета с боровинкиДиета с боровинки
20 Май
1
Жана Г.
Боровинковата диета продължава три дни, за които можете да свалите до три килограма. Боровинките са полезни за зрението и за кръвоносната система.
Позволени нисковъглехидратни плодове при кето диетаПозволени нисковъглехидратни плодове при кето диетаТова са 7-те най-добри плодове, подходящи за кето хранене. Не всички плодове съдържат много фруктоза, както предполагате. Някои плодове като горските предлагат по-малко захар и повече хранителни вещества.
Диетично хранене при гастритДиетично хранене при гастритПри проблеми със стомаха и при гастрит има няколко принципа. Разрешени и препоръчителни храни и напитки при гастрит. Храни, които не се препоръчват при гастрит
Диета без картофи и оризДиета без картофи и оризСъщността на диетата е проста - зa да постигнете отслабване, е необходимо да се намали количеството на консумираните бързи въглехидрати, които в допълнение към енергийната стойност не носят никаква полза за нашето тяло.
Диета срещу стареенетоДиета срещу стареенето
29 Април
3
Admin
Няма как да избягаме от остаряването, но можем да го забравим с диета срещу остаряване. Кои са храните срещу остаряването?
Диета с ограничение на солДиета с ограничение на солДиетата с намален прием на сол се предписва при различни здравословни състояния, сред които сърдечни проблеми, високо кръвно налягане и бъбречни заболявания. Колко точно сол приемате дневно? Трябва да четете етикетите
Хипоалергенна диетаХипоалергенна диетаСъщността на хипоалергенната диета се състои в пълното изключване на силно алергенните продукти. Хипоалергенната диета се подбира индивидуално, тъй като причините за заболяването са много разнообразни
Калориен дневник – как се води?Калориен дневник – как се води?Известно е, че постигането на мечтаната фигура изисква много усилия. И всеки тръгва към целта я ясната представа, че до нея ще достигне не със спринт, а бавно и последователно. Понякога обаче срещаме спънки.
Какво трябва да знаете за диетата 16:8Какво трябва да знаете за диетата 16:8Редица популярни хора следват диетата 16:8 - форма на периодично гладуване, известна още като 8-часовата диета. Ето какво трябва да знаете за диетата 16:8, в случай че решите да започнете да я спазвате.
Кето режим на хранене - какво трябва да знаемКето режим на хранене - какво трябва да знаемКето диетата се оказва най-обсъждана, защото е и най-прилаганата диета. Всички нуждаещи се залагат на кето диета не само за да отслабнат, но и за да подобрят здравословното си състояние.
Кето диета: Списък със забранени и позволени храниКето диета: Списък със забранени и позволени храниНа кетогенна диета можете да ядете и пиете вкусно, удовлетворяващо и разнообразно. Ето списък със забранени и разрешени храни при кето диета, към които трябва да се придържате, за да вкарате тялото в кетоза