От коя храна по колко да ядем, за да сме слаби
Диети

От коя храна по колко да ядем, за да сме слаби

1

Вижте какво количество от дадена храна можете да приемате в една порция, за да се чувствате сити, но и съответният продукт да не се отразява зле на фигурата ви.

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - Тайната диета на Клеопатра за отслабванеДиети

Тайната диета на Клеопатра за отслабване

14.07.2018

С Медената диета на Клеопатра тялото отслабва бавно и естествено само до натрупаните излишни килограми. След това отслабването осезаемо спира. Доказано може да свалите до 20 кг за 3 месеца, без да се лишавате от нищо в нормалната си диета

Диети - Ползите от разтоварващите дни с оризДиети

Ползите от разтоварващите дни с ориз

12.07.2018

Започнете утрото на разтоварващия ден с чаша вода придружена с 1 ч. л. мед и 1 с. л. лимонов сок. Това ще включи метаболитните процеси и ще подготви тялото за предстоящия стрес.

Диети - Стягане на отпусната кожа след отслабванеДиети

Стягане на отпусната кожа след отслабване

29.06.2018

В идеалния случай след отслабване кожата постепенно се свива от само себе си и се приспособява към промените в телесната маса. В някои случаи обаче хората се сблъскват с появата на двойна брадичка или неприятно увиснала кожа. Как да се справите?

Диети - Чудни дренажни напитки за скоростно отслабванеДиети

Чудни дренажни напитки за скоростно отслабване

25.06.2018

Искате да отслабнете? Процесът на отслабване е твърде бавен? Тези напитки ще ви помогнат да го ускорите. Използвайте една от тези рецепти и много скоро ще кажете сбогом на наднорменото тегло!

Диети - Да изваем чудни форми с патладжанена диета!Диети

Да изваем чудни форми с патладжанена диета!

25.06.2018

Благодарение на уникалния си вкус той заема незаменимо място на трапезата ни, а заради съдържащите се в него витамини, минерали и куп други полезни вещества въздейства на тялото ни по удивителен начин.

Диети - Лечебна диета с елда и кефир за рестарт на тялотоДиети

Лечебна диета с елда и кефир за рестарт на тялото

22.06.2018

Тази супердиета с елда и кефир възстановява баланса на микроелементите в тялото, помага при стрес, безсъние, умора. Препоръчва се при анемия, проблеми с кожата, ставите, черния дроб и жлъчния мехур. Прочиства червата и дава рестарт на тялото