Диета при проблеми

Диета при здравословни проблеми

Спазване на диети когато здравето го изисква.
Диета срещу грипДиета срещу грипНеочаквано екип учени от университета Йейл стига до интересно заключение по въпроса за правилната диета, когато искаме да се предпазим от грип. Една нашумяла напоследък диета с храни е най-доброто хранене при грип
Цикличният глад лекува всяка болестЦикличният глад лекува всяка болестРешението за всички проблеми се крие в самите нас. Цикличният глад е нещото, което може да поддържа имунната система жизнена. Оказва се, че дори най-страшните и нелечими болести могат да се излекуват с проста диета.
GAPS диетата лекува стомаха и мозъка! Вижте какGAPS диетата лекува стомаха и мозъка! Вижте какGAPS диетата се основава на ферментиралите храни и техни функции за организма, а именно: лечение на депресия, облекчаване на стомашни проблеми, подсилване на мозъчната дейност, лечение на. . .
Диетично комбиниране на месо с други храниДиетично комбиниране на месо с други храниХраненето има свои правила и трябва да се съобразяваме с начина по който комбинираме отделните продукти. Как да съчетаваме месото?
Как да се храним при стомашни проблемиКак да се храним при стомашни проблемиСтомахът ви боли и имате чувството, че ще повърнете? Или пък имате стомашно разстройство. Вижте как да се храните при стомашни проблеми.
Диета за изчистване на кръвоносните съдовеДиета за изчистване на кръвоносните съдовеАтеросклерозата е едно от най-често срещаните заболявания. Коронарната болест е и причина номер 1 за смърт по целия свят. Вижте най-добрата диета за изчистване на кръвоносните съдове:
Изчистете черния дроб с череши! Вижте какИзчистете черния дроб с череши! Вижте какЧерешите са сред плодовете с най-много полезни свойства. Съвсем скоро те ще залеят пазара и е добре да знаем за какво може да ги използваме. Оказва се, че приети по правилния начин, те могат да са дори лечебни.
Тридневна диета със супа за пречистване на организмаТридневна диета със супа за пречистване на организмаОт време на време е нужно да пречистваме тялото си, за да функционира по-добре. Това може да се случи с тази тридневна диета със супа.
Диетата BRATДиетата BRAT
01 Юни
Ели
Диетата BRAT не е диета за отслабване, както някой би се заблудил. Ако имате стомашни неразположения, диария или други стомашни заболявания, това е най-подходящата диета.
Хранене при омазнен черен дробХранене при омазнен черен дробОще в ранния стадий дори и след затлъстяването на черния дроб симптомите остават скрити. Може да разпознаете омазнения черен дроб по някои симптоми. Вижте правилните храни и подход на лечение при чернодробна стеатоза
Диета за борба с атеросклерозатаДиета за борба с атеросклерозатаСърдечните заболявания са първа причина за смърт в световен мащаб. Тенденцията е те постоянно да се подмладяват, като днес вече засягат и млади хора в разцвета на силите си. Вижте диета за борба с атеросклерозата.
Лечебна диета при астмаЛечебна диета при астмаИзключително важно е какво е препоръчително да се консумира при астма, а още повече - какво не трябва! За да може да се каже, че изпълнявате пълноценна диета при астма, то трябва да наблегнете на сладните продукти.