gotvach.bg»Статии»Диета при здравословни проблеми
Диета при проблеми

Диета при здравословни проблеми

Спазване на диети когато здравето го изисква.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кето грипКето грипНо най-важни за лекото протичане на кето грипа са плавното преминаване към кето диетата, добрият сън и добрата физическа активност. Какво е кето грип и какви са симптомите на кето грип
Имуностимулираща диетаИмуностимулираща диета
27 Септ.
От физическите бариери между вътрешните органи и външния свят, стомашно-чревният тракт е от първостепенно значение. Имуностимулиращата диета е един от най-здравословните хранителни режими
Хранене при камъни в бъбрецитеХранене при камъни в бъбрецитеПри наличие на камъни в бъбреците се налага не само болният да приема големи количества течности /между 8 и 10 чаши вода на ден/, но и да избягва определени храни и да наблегне на други.
Хранене при възпалена жлъчкаХранене при възпалена жлъчка
14 Август
3
Admin
Как се живее с проблемна жлъчка повдига много въпроси. Преди всичко изниква спецификата на храненето. Някои храни и продукти са строго непрепоръчителни за болна жлъчка.
Хранене и хранителни добавки за бъдещи татковциХранене и хранителни добавки за бъдещи татковциЗа да няма двойката проблеми със зачеването, а и за да се роди бъдещето бебе здраво и силно, е важно не само жената да се храни разнообразно и здравословно, но и мъжът.
Диета при инсулинова резистентностДиета при инсулинова резистентност
05 Август
7
Admin
Диетата с ниско съдържание на въглехидрати, умерено съдържание на протеини и умерено съдържание на мазнини е фокусирана върху храни, които намират решение на синдрома на инсулиновата резистентност - метаболитен синдром.
Подарете си здраве с едноседмична диета, богата на омега-3Подарете си здраве с едноседмична диета, богата на омега-3
04 Август
Sevdalina Irikova
Диетата е подходяща за всички, а най-вече за сърдечносъдовите заболявания, хипертония, диабет, затлъстяване и намаляване на лошият холестерол
Изчистете черния дроб с череши! Вижте какИзчистете черния дроб с череши! Вижте какЧерешите са сред плодовете с най-много полезни свойства. Когато черешите залеят пазара, е добре да знаем, че сокът от череши може дори да е лечебен. Приети по правилния начин, черешите могат да са народен лек
Гладолечението на Лидия Ковачева - какво да очаквамеГладолечението на Лидия Ковачева - какво да очаквамеКакви храни могат да се приемат при гладолечението на Лидия Ковачева? Какви ефекти трябва да се очакват от гладолечението на Лидия Ковачева? Как да се проведе захранването след приключване на лечебния глад?
Диета при затлъстяване на черния дробДиета при затлъстяване на черния дробЗатлъстяването на черния дроб е едно от най-често срещаните заболявания в съвременният свят. Болестта е типична за хората с наднормено тегло. Каква трябва да бъде диетата при затлъстяване на черния дроб?
Предпазване на черния дроб от затлъстяванеПредпазване на черния дроб от затлъстяванеНа всички пациенти с хепатоза се предписва специална диета при затлъстяване на черния дроб. Терапевтична диета срещу затлъстял черен дроб. Кои храни за забранени и кои позволени, ако имате омазнен черен дроб?
Диета при дивертикулитДиета при дивертикулитДивертикулитната диета е нещо, което Вашият лекар може да препоръча като част от краткосрочния план за лечение на остър дивертикулит. Диетата при дивертикулит обикновено започва само с бистри течности за няколко дни.