Диета при проблеми

Диета при здравословни проблеми

Спазване на диети когато здравето го изисква.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Диета при болестта на КронДиета при болестта на Крон
30 Март
1
Болестта на Крон води до възпаление на тънките черва, водещо до дискомфорт и неусвояване на хранителните вещества. Правилната диета ще облекчи тези симптоми и ще осигури тези вещества на организма.
Диета при камъни в жлъчкатаДиета при камъни в жлъчката
28 Март
2
Камъните в жлъчката са често срещан хирургичен проблем. Трябва да се ограничат мазнините, пържените закуски, тестените изделия, шоколадът и изделията му.
Диета при сърдечна недостатъчностДиета при сърдечна недостатъчност
09 Март
Много заболявания водят до сърдечна недостатъчност като сред тях са високото кръвно налягане и заболявания на сърцето и бъбреците. За това значително можете да облекчите работата на сърцето си, ако направите някои промени в диетата си.
Диета при повишена киселинност на стомахаДиета при повишена киселинност на стомаха
08 Март
2
Повишената киселинност в стомаха буквално може да вгорчи живота ви. Почти на всеки от нас се е случвало да има киселини те са болезнено чувство на парене в гърдите или гърлото.
Диета при камъни в бъбрецитеДиета при камъни в бъбреците
28 Февр.
Диетата против камъни в бъбреците балансира приема на веществата, които причиняват образуването им. Пийте около два литра вода на ден - минерална, дестилирана или преварена, като е добре да се редуват.
Хранителен режим при хипотиреоидизъмХранителен режим при хипотиреоидизъм
23 Февр.
6
При хипотиреоидизъм трябва да се спазва определен режим на хранене. Той акцентира върху стимулацията на окислителните процеси в организма.
Диета след хранително натравянеДиета след хранително натравяне
17 Февр.
1
Хранително отравяне е остро състояние, което възниква внезапно в рамките на 24 часа след консумация на храни, заразени с патогенни бактерии, токсини или вируси.
Диета срещу хърканеДиета срещу хъркане
13 Февр.
1
Ако се спазва определен режим на хранене, хъркането може да намалее, след като успеете да отслабнете малко. Намалете мазнините и бързите въглехидрати.
Диета при болен стомахДиета при болен стомах
28 Дек.
При болен стомах не се препоръчва консумацията на кожа от пиле и риба. Дразнещо въздействие върху стомаха оказват прекалено топлите храни.
Диета при висок холестеролДиета при висок холестерол
27 Дек.
8
Фъстъците, не пържените или печените със сол, блокират всмукването на холестерол от червата. Натуралният шоколад намалява холестерола и кръвното налягане.