Диета при проблеми

Диета при здравословни проблеми

Спазване на диети когато здравето го изисква.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Триседмичното пречистване на червата с ленено семеТриседмичното пречистване на червата с ленено семе
11 Дек.
Все повече специалисти препоръчват човек да прави поне веднъж годишно пречистване на червата с ленено семе. Това важи както за онези, които се чувстват здрави, така и за онези, които страдат от редовен запек.
Как да се храним здравословно без холестерол?Как да се храним здравословно без холестерол?
26 Ноем.
Тази хранителна диета гарантира постоянно добри резултати при контрола на холестерола и триглицеридите. Тя е напълно здравословна. Вижте как да се храните здравословно без холестерол всеки ден
Диета срещу грипДиета срещу грип
20 Ноем.
Неочаквано екип учени от университета Йейл стига до интересно заключение по въпроса за правилната диета, когато искаме да се предпазим от грип. Една нашумяла напоследък диета с храни е най-доброто хранене при грип
Цикличният глад лекува всяка болестЦикличният глад лекува всяка болест
13 Окт.
Решението за всички проблеми се крие в самите нас. Цикличният глад е нещото, което може да поддържа имунната система жизнена. Оказва се, че дори най-страшните и нелечими болести могат да се излекуват с проста диета.
GAPS диетата лекува стомаха и мозъка! Вижте какGAPS диетата лекува стомаха и мозъка! Вижте как
03 Август
GAPS диетата се основава на ферментиралите храни и техни функции за организма, а именно: лечение на депресия, облекчаване на стомашни проблеми, подсилване на мозъчната дейност, лечение на. . .
Диетично комбиниране на месо с други храниДиетично комбиниране на месо с други храни
21 Юли
Храненето има свои правила и трябва да се съобразяваме с начина по който комбинираме отделните продукти. Как да съчетаваме месото?
Как да се храним при стомашни проблемиКак да се храним при стомашни проблеми
20 Юли
Стомахът ви боли и имате чувството, че ще повърнете? Или пък имате стомашно разстройство. Вижте как да се храните при стомашни проблеми.
Диета за изчистване на кръвоносните съдовеДиета за изчистване на кръвоносните съдове
22 Юни
Атеросклерозата е едно от най-често срещаните заболявания. Коронарната болест е и причина номер 1 за смърт по целия свят. Вижте най-добрата диета за изчистване на кръвоносните съдове.
Тридневна диета със супа за пречистване на организмаТридневна диета със супа за пречистване на организма
15 Юни
От време на време е нужно да пречистваме тялото си, за да функционира по-добре. Това може да се случи с тази тридневна диета със супа.
Диетата BRATДиетата BRAT
01 Юни
Диетата BRAT не е диета за отслабване, както някой би се заблудил. Ако имате стомашни неразположения, диария или други стомашни заболявания, това е най-подходящата диета.
Хранене при омазнен черен дробХранене при омазнен черен дроб
07 Май
Още в ранния стадий дори и след затлъстяването на черния дроб симптомите остават скрити. Може да разпознаете омазнения черен дроб по някои симптоми. Вижте правилните храни и подход на лечение при чернодробна стеатоза
Диета за борба с атеросклерозатаДиета за борба с атеросклерозата
06 Април
Сърдечните заболявания са първа причина за смърт в световен мащаб. Тенденцията е те постоянно да се подмладяват, като днес вече засягат и млади хора в разцвета на силите си. Вижте диета за борба с атеросклерозата.