Диета при проблеми

Диета при здравословни проблеми

Спазване на диети когато здравето го изисква.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Диета при инсулинова резистентностДиета при инсулинова резистентност
05 Август
7
Диетата с ниско съдържание на въглехидрати е фокусирана върху храни, които намират решение на синдрома на инсулиновата резистентност.
Подарете си здраве с едноседмична диета, богата на омега-3Подарете си здраве с едноседмична диета, богата на омега-3
04 Август
Диетата е подходяща за всички, а най-вече за сърдечносъдовите заболявания, хипертония, диабет, затлъстяване и намаляване на лошият холестерол
Изчистете черния дроб с череши! Вижте какИзчистете черния дроб с череши! Вижте как
15 Юни
Черешите са сред плодовете с най-много полезни свойства. Когато черешите залеят пазара, е добре да знаем, че сокът от череши може дори да е лечебен. Приети по правилния начин, черешите могат да са народен лек
Гладолечението на Лидия Ковачева - какво да очаквамеГладолечението на Лидия Ковачева - какво да очакваме
26 Януари
Какви храни могат да се приемат при гладолечението на Лидия Ковачева? Какви ефекти трябва да се очакват от гладолечението на Лидия Ковачева? Как да се проведе захранването след приключване на лечебния глад?
Диета при затлъстяване на черния дробДиета при затлъстяване на черния дроб
03 Окт.
Затлъстяването на черния дроб е едно от най-често срещаните заболявания в съвременният свят. Болестта е типична за хората с наднормено тегло. Каква трябва да бъде диетата при затлъстяване на черния дроб?
Предпазване на черния дроб от затлъстяванеПредпазване на черния дроб от затлъстяване
29 Септ.
На всички пациенти с хепатоза се предписва специална диета при затлъстяване на черния дроб. Терапевтична диета срещу затлъстял черен дроб. Кои храни за забранени и кои позволени, ако имате омазнен черен дроб?
Диета при дивертикулитДиета при дивертикулит
23 Септ.
Дивертикулитната диета е нещо, което Вашият лекар може да препоръча като част от краткосрочния план за лечение на остър дивертикулит. Диетата при дивертикулит обикновено започва само с бистри течности за няколко дни.
Симптоми при липса на желязо в организмаСимптоми при липса на желязо в организма
31 Юли
3
Вижте кои са най-честите симптоми при липса на желязо и как да се храним в този случай. Железният дефицит е много опасен. Как да разберете, че имате недостиг на желязо?
Диета при разстроен стомахДиета при разстроен стомах
18 Юли
Най-добрата диета при разстроен стомах си остава консумацията на тези храни. Ето основните правила в храненето, които трябва да спазвате, при проява на разстроен стомах
Хранителен режим при високо кръвноХранителен режим при високо кръвно
21 Юни
2
Лошите хранителни навици допринасят за увеличаване на кръвното налягане. Ето какъв трябва да бъде вашият хранителен режим и диета при високо кръвно.
Хранителен режим, богат на въглехидратиХранителен режим, богат на въглехидрати
22 Май
Човешкото тяло се нуждае не само от протеини и мазнини, но и въглехидрати. Въглехидратите осигуряват на нашия мозък, нервна система и органи жизненоважна енергия. Кога се налага въглехидратно хранене и диета?
Диетично хранене при гастритДиетично хранене при гастрит
08 Май
При проблеми със стомаха и при гастрит има няколко принципа. Разрешени и препоръчителни храни и напитки при гастрит. Храни, които не се препоръчват при гастрит