Диети

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Пълнеене от стресДиетиПълнеене от стрес
22 Февр.
Анонимен
Диета с елда и яйцаДиетиДиета с елда и яйца
11 Февр.
Йоана Стоянова
Как да намалим мазнините в областта на коремаКак да намалим мазнините в областта на корема
26 Януари
Висцералната мазнина се намира основно в областта на корема и обгръща вътрешните органи като черва, стомах и черен дроб. Как да намалим мазнините в областта на корема?
Здравословна диета с плодовеЗдравословна диета с плодовеИма цял списък от плодове, които са препоръчителни по време да диета, защото спомагат за това да се справите с излишното тегло. Какви плодове трябва да консумирате, ако искате да отслабнете?
Съвети за отслабване, които наистина действатСъвети за отслабване, които наистина действатОтслабването се превръща в индустрия за милиони. На пазара се появяват различни добавки, които обещават отличен и бърз ефект. Вижте как да отслабнете, променяйки начина си на хранене.
Периодичното гладуване – сигурен начин за загуба на мазниниПериодичното гладуване – сигурен начин за загуба на мазниниИма много различни начини да отслабнем. Едни избират строго ограничаващи диета, които водят до бързи резултати, но пък не са добър избор в дългосрочен план. Други решават да изключат цели хранителни групи от менюто си, най-често – въглехидрати.
Полезни съвети как да намалите излишните мазнини в областта на коремаПолезни съвети как да намалите излишните мазнини в областта на коремаИзлишните мазнини в областта на корема не просто влияят върху самочувствието, защото не изглеждат особено добре, но и се свързват със развитието на сърдечни заболявания и заболявания като диабет тип 2.
The Fast Diet: какво е периодично гладуване?The Fast Diet: какво е периодично гладуване?Популярност през последните години обаче набра един конкретен режим на хранене, който дори се превърна в може би най-ефективния метод в борбата с излишните килограми. Фастинг или периодичното гладуване
Диета на клиника МейоДиета на клиника Мейо
27 Дек.
Марина
Освен промените в хранителния режим диетата изисква и физическа активност поне 30 минути дневно, за да се сдобиете с перфектна фигура.
Периодичното гладуване за отслабване! Как да го правите правилно?Периодичното гладуване за отслабване! Как да го правите правилно?Ако и вие сте решили да гладувате, за да отслабнете, тогава е много важно да правите това правилно, но и при най-малкия дискомфорт да се обърнете към лекар, както и да се консултирайте със специалист непосредствено преди този вид диета. Диета №1 В
Диета Дъброу - основни принципи и ползиДиета Дъброу - основни принципи и ползиДиетата Дъброу е една сред най-нашумелите наскоро диети. Книгата на създателите носи името Диетата на Дъброу: Интервалното хранене, което ще ви помогне да отслабнете и да се чувствате вечно млада с мъжа си
Как да свалим няколкото качени кила след отпуската? Топ съветиКак да свалим няколкото качени кила след отпуската? Топ съветиЕто че отново дойде сезонът на празниците, а с него и банкетите, срещите с приятели и семейство, отрупаните с всевъзможна вкусна храна маси и многото алкохол. Как да свалим натрупаните празнични килограми?
Триседмичното пречистване на червата с ленено семеТриседмичното пречистване на червата с ленено семеВсе повече специалисти препоръчват човек да прави поне веднъж годишно пречистване на червата с ленено семе. Това важи както за онези, които се чувстват здрави, така и за онези, които страдат от редовен запек.
Моята перфектна диета, моят начин на хранене!Моята перфектна диета, моят начин на хранене!Това е принцип на хранене, при който се постигат отлични резултати, както за бързо и трайно сваляне на излишните килограми, така и за поддържането после на нормално тегло без йо-йо ефект