Моите коментари

Monika Ivanova коментира:
Безкрайни благодарности Сия! Много пъти съм правила подобни опити за китайско, но все нещо в пропорциите на сосчето ми се губеше. Сега стана точно както съм го хапвала в ресторанти- страхотна рецепта.
Monika Ivanova коментира:
Лукът къде отиде?
Monika Ivanova коментира:
Какво ще рече захар 3 с.л. и отдолу захар 1 пакетче?
Monika Ivanova коментира:
И много красива е станала.Браво!!!
Monika Ivanova коментира:
Веси, колко време ги печеш и на колко градуса? Вкусни станаха, но нещо много ронливи ми стоят- или съм ги пресушила или маслото нещо не ми е ок. Сладки неща пека на 180 градуса...
Monika Ivanova коментира:
Страхотни ми се получиха- мнооого пухкави. По-късно ще кача се постарая да кача и снимки, но определено ще сложа рецептата в любими. Само дето моите не станаха тъмни като тези на снимката, а дори сложих и малко какао, но пак казвам на вкус са 5 от 5 :)
Monika Ivanova коментира:
Какво ще рече накисваме бишкотите- до сега винаги съм правила бишкотени сладкиши без печене и само ги топвам за секунда в кафе, сок, мляко или зависи какъв е сладкиша. Тук трябва ли да седят по дълго време накиснати и какви са след изпичане-меки ли са?
Monika Ivanova коментира:
Да, и аз тъкмо щях да попитам за белия крем под глазурата и прочетох коментара на Йорданка Ковачева...права е ....явно просто е сложена снимка за да има снимка, но дори и да не я гледаме пак описанието ще ни подведе...
Monika Ivanova коментира:
Един блат и се реже или отделно се пекат и колко излизат от тези съставки 2-3?
Monika Ivanova коментира:
Обожавам със смокини или боровинково сладко ........
Monika Ivanova коментира:
Видях мляко в съставките за крема, а не и при тестото. Отдолу от описанието разбирам, че и в тестото се слага- колко и какво прясно или кисело :)
Monika Ivanova коментира:
Друго забърках, че ми се иска да е сигурна работата....гледам че повечето рецепти са 1 кг или 1,2 кг брашно, а не съм правила до сега козуначни и не знаех каква трябва да е гъстотата.
Monika Ivanova коментира:
Тъкмо се наканих да ги правя, но не виждам колко брашно трябва да се сложи.....
Monika Ivanova коментира:
Не съм видяла, явно е премахната, но често се случва аз лятото бях качила на някакви наденички наши снимки по бански покрай басейна- е еее колко коментари отнесоха тия наденички докато махнаха снимката :)))))
Monika Ivanova коментира:
И аз си го направих тази година. Малко ме съмнява с толкова много захар и варене да остава нещо кой знае колко полезно, но пък е мноооого ароматен и вкусен.
Monika Ivanova коментира:
Ооо признавам тя има страхотни идейни рецепти и често се допитвам до сайта й, но не зная къде аз мога да запиша източник - в описанието на рецептата ли? По принцип повечето неща, които правя са видяни от някъде, но никога не съм вписвала от къде.
Monika Ivanova коментира:
Никога не съм правила по-бърз, лесен и същевременно вкусен десерт. Благодаря за рецептата не успя и да изстине добре и домашните го изядоха. Много, много хубав!!!
Monika Ivanova коментира:
Пише, че шоколада се разтапя с маслото, а в съставките няма масло. Колко се използва?