Моите коментари

Monika Ivanova коментира:
Да, който както го харесва, ние сме фенове на пицата и затова правим комбинацията кашкавал моцарела и лютеничка :)
Monika Ivanova коментира:
Днес ще ги правя, но видях отгоре брашно 250 г и най-отдолу брашно 500 г колко да сложа?
Monika Ivanova коментира:
Веднага отиде в любими...сега имаме баклава и джинджифилови сладки, но малко да се позачистим откъм сладко и го правя веднага.
Monika Ivanova коментира:
Забравила съм само да напиша и да се разбърка 2-3 пъти по време на печене да не се запече отгоре и да прегори :))
Monika Ivanova коментира:
Може да отвориш и на gotvach.bg и да го видиш подобен лютеница и подправки без сирене и без да е пица. Супичка не е единственото място в Интернет, от където можем да се допитваме. Пак казвам не изглежда както обичайно би изглеждал заради лененото брашно, така че няма как да го сравнявам по визия с белите такива (и не е правен в кръгла форма, а в продълговата, но може и в тава или каквото имате под ръка). Видяла съм го във форум за здравословно хранене, опитах и ми хареса. Ако използвате само бяло брашно ще бъде по-красив вероятно и малко по-вреден. На нас тези кюфтенца ни харесаха :)))
Monika Ivanova коментира:
Мария, маймункия хляб изобщо не е пица и го има в различни разновидности, но главно е тесто с лютеница и подправки. Без моцарела определено, защото главно се прави при диетично или разделно хранене тъй като е без яйца и може само с вода да бъде, но аз предпочитам по-мекичък и си го правя и с мляко. Просто го правя с няколко вида брашно.Не знам защо реши, че е пица- всички, които до сега съм яла или виждала са били на малки топчици. Тези са по-странни на визия, защото лененото брашно е доста тъмно.
Monika Ivanova коментира:
Е затова имаше и снимки с приготовлението му, но са качени само тези двете. Наистина така изглежда и всички на масата това и мислеха, че е допреди да отхапят. После имаше много интересни физиономийки, а домашните обожават топъл домашен хляб, така че ометоха всичко. Ето сега качих 2 снимки за доказателство :)))
Monika Ivanova коментира:
Може да е преварен...аз по принцип повечко варя всичко, че готвя и за бебо и искам да съм сигурна, че е мекичко, а може и от снимките така да изглежда - имаше си ги зърната. Дъщеря ми твърдеше, че е ориз и това си е :)))
Monika Ivanova коментира:
Страхотно изглежда. БрАВО :)
Monika Ivanova коментира:
ммм вкусничко звучи ...ще опитаме задължително :)
Monika Ivanova коментира:
Е това вече си е въпрос на личен избор. Аз също не я използвам често, но не мога да отрека, че когато ми е лошо и пия кафе с кола се съвземам веднага. Същото е и с цигарите и с изключително много съвременни и ГМО продукти ако става въпрос за кухня....само че е трудно човек да устои на всички съвременни изкушения, а по този начин вкъщи най-ги харесват, така че от време на време им е разрешено :)
Monika Ivanova коментира:
и аз така правя, но този път бързах и по рецептата не пишеше да се осолява, така че направо го обелих и нямаше проблеми
Monika Ivanova коментира:
абе нали сме жени, все си мислим, че сме пълни...хубави сме си всякак :))) Важното е да сме здрави.
Monika Ivanova коментира:
И на мен ми се стори странна, от чужда сайт я видях, но ги имах вкъщи и реших да опитам набързичко и малко. Много вкусно стана.
Monika Ivanova коментира:
Да, кой каквито вкусови предпочитания има :)
Monika Ivanova коментира:
Добре слагаме ги в тава, доливаме още вода и поднасяме? Не трябва ли да се пекат в тавата или всичко само варено?
Monika Ivanova коментира:
Аз редовно ги правя, но до сега кашкавал не съм слагала. Ще добавя другия път, благодаря за идеята.
Monika Ivanova коментира:
И на вкус е страхотна, опасявах се да не се разпадне блата, но като се позапече си става идеална пица... :)