Моите коментари

Monika Ivanova коментира:
червения пипер е множко за моя вкус, но иначе ми се струва, че с малко по-малко ще ми харесат много
Monika Ivanova коментира:
Най-редовно нямам време и нерви за голяма баница и пълня корите и ги мяткам на тигана :) чуднички са
Monika Ivanova коментира:
аз пък ги правя мънички по прицип винаги
Monika Ivanova коментира:
Охоо и аз съм я открила тази вкусотия, наистина да ахне човек
Monika Ivanova коментира:
правя ги често, когато очаквам гости
Monika Ivanova коментира:
а не стават ли малко вдървени така?
Monika Ivanova коментира:
изглежда великолепно, а и съдържанието му определено ме грабна
Monika Ivanova коментира:
и аз така-повече вкусове по-вкусно
Monika Ivanova коментира:
само пропускам броколите, че нещо не се погаждам с мириса им и другото е великолепно
Monika Ivanova коментира:
Червени не съм готвила, по-различни ли са?
Monika Ivanova коментира:
пъстървата е изключително вкусна бяла риба и не бива да й се убива вкуса с пържене. във фолио и във фурна с подправки опитайте.
Monika Ivanova коментира:
по този начин го правим и ние вкъщи и всички винаги казват, че е по-добро и от филе Елена, което е 30лв-кг. и никога не можем да си позволим
Monika Ivanova коментира:
Склонна съм да опитам, защото напоследък все по-интересни ми стават комбинациите сладко-солено
Monika Ivanova коментира:
И аз само със захар съм я правила до сега.
Monika Ivanova коментира:
Така го правеха в студентския стол и дълго време се чудех каква му е рецептата...сега разбирам.
Monika Ivanova коментира:
който харесва и чесън да знаете, че много подхожда на тази салатка или предястие за каквото го използвате
Monika Ivanova коментира:
голяма красота, не съм яла такова от поне 15 години
Monika Ivanova коментира:
само в брашно ли се панира? без яйца?