Моите коментари

Евтини Рецепти коментира:
Благодаря,но го изпекох в незагрята :) ЧУдесен е.
Евтини Рецепти коментира:
Фурната загрята ли е предварително?
Евтини Рецепти коментира:
Аууу,не вероятна е.Ще се пробва задължително.Не съм правила такъв крем до сега,така че ще ми е интересно.
Евтини Рецепти коментира:
Страхотен е,само че тестото си е мое производство.
Евтини Рецепти коментира:
Страхотна рецепта!А в случаите,когато имаме повече време,можем да направим едно бързо пандишпанено руло,вместо купеното :)
Евтини Рецепти коментира:
Да ви е сладко!Радвам се,че ви е харесал :)
Евтини Рецепти коментира:
Ауууу,с идеалния течен център.Страхотна е и много любима.
Евтини Рецепти коментира:
Направо ми грабна очите :) Слагате ли малко водичка,докато приготвяте плънката или зеленчуците си пускат достаъчно сос?
Евтини Рецепти коментира:
Благодаря за милите думи :) Няма да съжалявате!Ще се радвам да споделите.
Евтини Рецепти коментира:
Благодаря,успех на всички :)
Евтини Рецепти коментира:
Много се радвам,че ви е харесало.Ние(по-скоро аз :))сме големи фенове на сиренето и във всяка рецепта си го увеличвам.За това си го направете по вкуса ви :) Гарантирам ви,че и утре ще е страхотен.Да ви е сладко!
Евтини Рецепти коментира:
Благодаря,много са бързи и вкусни.И разбира се,като в повечето ми рецепти,можеш да импровизираш ;л
Евтини Рецепти коментира:
С масло става по ароматно,отколкото с мас.Но навремето са го правили с мас.Точно поради тази причина дадох и двата варианта ;)Наистина са страхотни.
Евтини Рецепти коментира:
Благодаря Натали!Ако смесиш солените рогатници и със сладко,става страхотно :)
Евтини Рецепти коментира:
Да,видях,че става доста бързо.А пробвала ли си с кисело зеле,мисля че ще е в пъти по-вкусно?!
Евтини Рецепти коментира:
Звучи много интересно.С прясно зеле ли се прави или с кисело?
Евтини Рецепти коментира:
Извинявайте,но това няма и най-бегла прилика до Бьоф Строганов,освен лука и доматеното пюре.Това си е някаква ваша каша със свинско.А това кисело мляко пък откъде се пръкна???Вероятно с него замествате сметана... Не е коректно да измисляте рецепта и да и слагате името на толкова известно блюдо.Поне си направете труда да прочетете истинската рецепта,преди да се излагате по този начин!