Моите коментари

Евтини Рецепти коментира:
И аз не бях правила ,Веси.Останах очарована от еластичността на тестото.Никога не съм работила толкова лесно с тесто.
Евтини Рецепти коментира:
Обожавам ги,направо ти идвам на гости :))
Евтини Рецепти коментира:
Намаслявате или мокрите ръцете,докато оформяте топчетата със сиренето?
Евтини Рецепти коментира:
Мога ли да заменя яйцата с кокоши?Къде в София да ги търся тези патешки,бе Веси :)))?И с колко броя да ги заменя,примерно 3 кокоши много ли ще са?
Евтини Рецепти коментира:
Страхотни са,често ги правя.Те са като турските гьозлемета ;)
Евтини Рецепти коментира:
Получил ти се е чудесен!
Евтини Рецепти коментира:
Благодаря Роси,на мен също ми е една от любимите.Аз пека патладжаните на двата големи котлона и ги избирам по-тънки и дълги и ги слагам по 2 или 3,за да става бързо и за 10 -15 мин. съм готова.А млякото с патладжана и чесъна,спокойно можеш да го използваш като разядка.Носи много ракия :)))Благодаря за доверието!
Евтини Рецепти коментира:
Разядката е турска,не съм измислила аз името и не съм сигурна каква е историята.Те нали за всичко си имат легенди :)
Евтини Рецепти коментира:
Няма да съжалявате.Чудесна разядка преди хапване или за аператив.
Евтини Рецепти коментира:
Благодаря,наистина е много леко и е подходящо за горещите летни дни.
Евтини Рецепти коментира:
Страхотна презентация.Не става ли много тежка с тези яйца,майонеза,кашкавал,колбас и картофи?
Евтини Рецепти коментира:
Леле,как апетитно се е разлял шоколадаа..Може ли да заменя коняка с Бейлис? Това ми е под ръка.
Евтини Рецепти коментира:
Изглеждат страхотно.Аз когато оформям кюфтета винаги си ги топя в олио.Така стават още по-сочни.
Евтини Рецепти коментира:
Не,не ги начуквам.Старая се да ги нарежа тънки и ако се начукат ще се разкъсат.А и пилешкото месо няма нужда от дълга топлинна обработка,става бързо ,така че не се притеснявайте,че ще остане сурово.
Евтини Рецепти коментира:
Да,обичам да ми е цветно и слънчево и се старая да го пренеса в чинията.А добре изглеждащата храна,никой не я подминава :)) Ако сте любители на лютото,спокойно можете да добавите.С тези огнени цветове ще си върви идеално.
Евтини Рецепти коментира:
Радвам се,че съм предизвикала слюнкоотделяне :))))) Ако не го харесват,винаги можеш да го замениш с тиквичка или със зеленчук по твой избор.Но тогава вкуса няма да е същия. Ще ти издам една тайна,как аз накарах моя мъж да заобича патладжани.Преди да ги сложа в някое ястие,предварително ги изпичам на котлона,като ги въртя от всички страни.Избирам ги по-тънички и ги слагам по 2-3 на котлон.Като включа двата котлона за 10 мин. съм изпекла всичките.При печенето се опушват и имат аромат на скара на дървени въглища.Случвало се е да готвя без месо и той да го търси в чинията :))) Като ги изпека само ги задущавам за 10 мин. под капах,за по-лесно белене и ги накълцвам на ситно.Почти като на пюре.Пробвай,даже няма да разберат,че си сложила патладжан ;) А за аромата ... мм ... Малко нескромно,но ще ме благославяш ;)
Евтини Рецепти коментира:
За да не се отварят,хамона трябва да е нарязан много финно.Но пък е направен като парти хапки,така че клечките ще са като допълнение ;)