Моите коментари

Евтини Рецепти коментира:
За да не ви се образува коричка на крема,можете да го сложите в съд със студена вода и от време на време да разбърквате със шпатулата.Предимствата са,че изстива по-бързо и наистина не се получава коричка.Освен това,когато сложите фолио или капак,които да предпазят крема от изсъхване се образуват капки вода,които мокрят излишно крема. Страхотна рецепта,добавям я в любими!
Евтини Рецепти коментира:
Страхотна е рецептата,правя я често,но слагам цяла връзка магданоз,щипка захар и чесън.
Евтини Рецепти коментира:
Не,хлебчетата и малките питки никога не ги мажа.
Евтини Рецепти коментира:
Пробвайте и с кимион,придава му още по-екзотичен вкус.
Евтини Рецепти коментира:
Изключителна разядка,особено с препечена франзелка .. ммм ..
Евтини Рецепти коментира:
А кога слагате гъбите от снимката,а и никъде не се виждат яйцата и морковите,а нещо зелено.Идеята на сайта не е ли да снимаме ястията си или може да си качим каквато и да е снимка?
Евтини Рецепти коментира:
И аз много често заливам по същия начин баниците.Така сместта попива максимално добре навсякъде,баницата се надува повече и изглежда много апетитно от запечените яйца.
Евтини Рецепти коментира:
Така добре са се изпекли,че даже не се вижда дали имат кожа :) Защото,аз лично я махам :)
Евтини Рецепти коментира:
След 7-10 дни на стайна температура не започва ли да мирише на кисело?Аз пробвах веднъж и точно това се получи и то още на 5 -я ден.
Евтини Рецепти коментира:
Виждам,че веднъж сте написали вода,след това гладка вода.Това някакъв нов вид вода ли е и колко време му е необходимо на тестото да втаса?Благодаря.
Евтини Рецепти коментира:
Поздравления за страхотната рецепта.Ябълките почистваш ли ги?
Евтини Рецепти коментира:
Аз също често използвам прясно мляко за баница.Използва се вместо безалкохолното,да.
Евтини Рецепти коментира:
На първата снимка трите листенца върху топката допълнително ли ги слагате или има специфичен начин,по който се оформя топката тесто и те се образуват?
Евтини Рецепти коментира:
А ако знаете и прасковата,ако е добре узряла какъв аромат му придава ... А зимата,разбира се го правя само с ябълки :)
Евтини Рецепти коментира:
Само,ако бисквитите не са добре напоени с масло.Тези,които съм написала не поемат толкова много,а и имат допълнителен вкус на масло.
Евтини Рецепти коментира:
А най-много ми допадна,че пилешкото не се пържи :)
Евтини Рецепти коментира:
Много свежа,мисля да заменя зелето с айсберг.Благодаря!