Сия, може би наистина трябваше да го нарека "Месо по-строгановски", но те уверявам, ако пуснеш търсачка - ще намериш - "бефстроганов из говядины, бефстроганов из свинины, бефстроганов из курицы, бефстроганов с грибами,
бефстроганов в мультиварке, бефстроганов из печени, бефстроганов со сливками"
Не съм съгласна с вас, момичета. Първо - никъде няма оригинална рецепта. Тя просто не се е съхранила. Да, ползва се говеждо - не телешко. Но минават години, в различни държави има различни предпочитания. Дори в ресторанти в Русия и Украйна (особено) може да срещнете бьоф (бефстроганов) със свинско и пилешко месо. Ползвах кисело мляко в рецептата, защото не се използва заквасена сметана. В България няма такава сметана. И аз предпочитам киселото мляко пред заквасената сметана! Поровете се из руски сайтове и ще видите рецепта бефстроганов в известни и уважаеми сайтове, ресторанти от свинско месо!
Благодаря, ама не знам как да редактирам. Крема сирене не се овкусява. Шамфъстъка по рецептата е суров, но аз често правя и със печен. Вкусът не се променя.
Моите коментари