Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Люси»Моите коментари
Люси
Люси
Новак

Моите коментари

Люси коментира:
Не съм опитвала с консервирано... Сварено е цвеклото.
Люси коментира:
Не мокря ръцете, крема-сирене не залепва към ръцете.
Люси коментира:
Крема-сирене не се овкусява. Шамфъстъка ползвам суров.
Люси коментира:
Да, 1 пакетче суха мая или 1/2 прясна мая, благодаря! Аз винаги правя със сухата мая, но от тефтерчето на свекито пишеше за прясна мая 1/2 пакетче.
Люси коментира:
Сия, може би наистина трябваше да го нарека "Месо по-строгановски", но те уверявам, ако пуснеш търсачка - ще намериш - "бефстроганов из говядины, бефстроганов из свинины, бефстроганов из курицы, бефстроганов с грибами, бефстроганов в мультиварке, бефстроганов из печени, бефстроганов со сливками"
Люси коментира:
Не съм съгласна с вас, момичета. Първо - никъде няма оригинална рецепта. Тя просто не се е съхранила. Да, ползва се говеждо - не телешко. Но минават години, в различни държави има различни предпочитания. Дори в ресторанти в Русия и Украйна (особено) може да срещнете бьоф (бефстроганов) със свинско и пилешко месо. Ползвах кисело мляко в рецептата, защото не се използва заквасена сметана. В България няма такава сметана. И аз предпочитам киселото мляко пред заквасената сметана! Поровете се из руски сайтове и ще видите рецепта бефстроганов в известни и уважаеми сайтове, ресторанти от свинско месо!
Люси коментира:
Така е. Аз предпочитам да го правя със кренвирш и с бульон и майонеза. Различното от таратора е лимонена киселина, тя придава невероятен вкус.
Люси коментира:
Аз ги мокрих с вода, така също не залепва. А и крема-сирене от хладилника не се лепи толкова по ръцете.
Люси коментира:
Не, с консервираното не съм пробвала да правя. Правих с предварително сварени - продават ги в суперите. Иначе наистина е божествена.
Люси коментира:
Благодаря, ама не знам как да редактирам. Крема сирене не се овкусява. Шамфъстъка по рецептата е суров, но аз често правя и със печен. Вкусът не се променя.