Христилияна Димитрова
Христилияна Димитрова
Мастър Шеф

Моите коментари

Благодаря! Подходящи са за всеки повод.
Благодаря! Да реших да ги направя с усмивка
Страхотни са станали! И аз ги направих в момента се печат.
Срещала съм ги и като " Напукани сладки " ,и като " Снежни топки ". Важното е ,че са вкусни и свършват много бързо.
Страхотна импровизация! Браво!
Тази рецепта я имам от тефтерите на майка ми там е записана точно така " Черна торта ". Но на цвят става тъмно кафява. Пекох във тава под формата на мече ,затова изглежда така. Самата форма е такава. За украсата от фондана реших в последния момент,заради малкия и е просто сложена отгоре,без да е залепен.
Не си ме засегнала, затова сме тук да се учим един от друг.
Благодаря, Теодора. Следващия път ще пробвам така да я направя.
Толкова добре изглеждат,че чак ми се доядоха.
Отново страхотно предложение от теб! И аз правя подобен сладкиш! Исках да гласувам с 5,но без да искам натиснах 4.
Благодаря ! Наистина са много вкусни.
Страхотно предложение,както винаги !Браво, Сия!
Интересна рецепта. Правила съм крем карамел с кроасани и козунак,но с така не съм. Ще я пробвам рецептата.
Страхотни са! Всички вкъщи ги харесаха. Пропуснах само чесъна.
Страхотно на визия , а сигурно и на вкус. Много хубава идея!