Христилияна Димитрова

Мастър Шеф
Моята стенаРецепти382Статии65Съвети111Коментари105Форумни темиПостове във форума238За менИзпрати съобщениеточки22853

Задължително солена торта, торта, пържоли , салати, баклава, баница с късмети, пита.

Аз избирам хубави жълти банани. Някъде четох,че тези които са потъмнели не са полезни.

Има много суеверия свързани с бременността. Чувала съм ,че ако се уплашиш по време на бременността не трябва да се хващаш никъде по тялото си, иначе детето ще има белег.

Веселина, като каза това със солта се сетих, че съм чувала бременна жена да се поръси по главата със сол без тя да разбере. След което се гледа къде ще се хване първо- за носа или за брадичката. Ако се хване за носа е момче,ако за брадичката е момиче.

Обичам да правя питки, да правя украсата отгоре. Украсата на питките я правя само от вода, сол и брашно,за да остане бяла.Ще се радвам да обменим опит и да науча нещо ново.

Със сигурност е полезно да се храним разделно, но и много трудно според мен да се спазва.

Членувам в кулинарни групи,много неща научих от тях.

Най- често готвя свинско и пилешко месо. Вкъщи без месо не се сяда на масата.

Да готвя според сезона. Лятото наблягам на по - леките манджи и салати, зимата приготвям повече тестени неща,месо. Готвя с това което предлага сезона.

С приятели сме си правили азиатска вечер и тогава всички се опитвах ме да ядем с пръчки.Беше много весело и забавно.