Елена Стефанова Йорданова
Елена Стефанова Йорданова
Иноватор

Моите коментари

Ужасно вкусни,спор няма!Обачее..очите ми останаха в нагиздената виличка:)Поздравления:)
Усета ти за нещата нямат нищо общо с фотоапарата!Ноо..щом казваш,да благодарим на мама:)Със здраве да си го ползваш!
Срахотна презентация!Възхищавам се на всяка твоя снимка:)
Аз маслинки нямах,но добавих гъби!
Севи и аз я направих с печени чушки от буркан!При мен тези дни е 40* ,а и нямах много време!
Застраховам се,ако не става нещо за ядене,поне с очи да се нахранят в къщи:))Благодаря ти,Севи:)На мен лично желатина ми дойде в повече,но децата ги харесаха!Хубав ден:)
Много ти благодаря:)Хубав уикенд:)
Тъп въпрос,но не съм наясно:)Какво имате предвит с това че рибата да може да диша?Трябва ли да оставя отвор като я овивам или тя си диша през хартията?!
За един кулинар любител,твоите думи са много:)Благодаря ти:) Пропуснала съм да напиша,че тортата престоява една нощ в хладилник и тогава се освобождава от ринга.Дано това не стане проблем за някой!
Мерси,Дани:)Хич не мога да им докарам перфектния външен вид!Тази торта ни е любима и наистина е шоколадов разкош:)Предпочитам я с малинки,но в момента имах череши!
Страхотна рецепта,Вени!Аз пропуснах изварата защото нямах,но сложих повечко сирене!Метнах и няколко черита за цвят.Днес имах гости и всички го харесаха много!Мерси:)
Интересни кюфтенца:)Яйце не е нужно,така ли?
Много отдавна не съм ги правила,а пък за допълниние към сладолед не съм се сещала:)Мерси за чудесното предложение:)
Чудесно предложение,Дани:)А тези керемидки са ми любими!
Г-жо Иванова не е нужно да пишете с големи букви,все още виждам без очила!Сиренето не е течно,сметаната е разбита,кондензираното мляко е продукт с гъста консистенция и единственото по-водно е лимоновия сок.С тези продукти крема е гъст и без желатин и при 12г.желатин няма как да е мляко с ориз.Щом сте наясно каква консистенция обичал чийзкейка,не експерементирайте!Много четливо съм написала какъв е крайния резултат,който се вижда и от снимката!Много лесно можех да напиша 20гр.желатин,но съм написала рецептата така както съм я направила,така както го харесваме и всеки да си преценява дали да сложи повече желатин.Следващият път си купете по-качествени продукти,за да не се излагате!