Алексей Димитров
Алексей Димитров
Новак

Моите коментари

Мила Светлана-дафинов лист, карамфил-босилек ,че и бахар не са подправките на шкембе чорба-но всеки има право да импровизира ,както си иска стига така да му харесва.
Ха ГРАДИНАРСТВО-край няма да излизам от сайта.
Потресен съм колко много неща неща има в сайта ви.Днес открих БИЛКИТЕ ,а те са ми любимите .Лятото съм си на село и с голямо желание си отглеждам билки,а жена ми прави страхотни чайове и напитки.Толкова подробно сте написали за всяка билка -за какво се ползва -как се отглежда -чудо.Не вие сте чудото-какво ли още ще открия в сайта.
Днес е моят ред да готвя.Искаха свинско с грах, и кой да помогне -разбира се моят верен и всичко знаещ ГОТВАЧ.Спрях се на първата рецепта и не сгреших.Този път не импровизирах, а го направих точно както в рецепнета.Стана перфектна манджа.Една тава я ометохме двама души макар ,че беше за четирима. Ами благодарности на целия екип на Готвач-Алекс
Когато аз готвя значи е празник -така казват моите деца ,а и внуците вече го разбраха и за нова година ми пожелаха все така да готвя такива вкусни неща. Днес жена ми беше взела 4 броя пъстърви та спретнах една рибена чорба която ще остане в семейната история.Бре стана великолепна.Вашата рецепта е причината да стане това.
Абе някак си байгън става с прясно мляко пък и за да си сипеш две паници мисля че продуктите не стигат Да ви кажа моята изпитана рецепта дето като я хапнеш чорбата отиваш да се преобличаш щото си се изпотил от удоволствие-Подробности при варенето няма единственото условие е да се запази обезателно бульона на шкембето Вадиш нарязваш и сега е важният момент В тава сипвате обилно олио-чорбата носи голямо количество олио без да разваля вкуса слагате две лъжици брашно и запържвате до златист загар за да не ви мирише чорбата на брашно С черпака наливате от бульона и слагате докато се получи достатъчно рядко за да го пресипете обратно в чорбата Забърквате и го оставяте да поври с шкембето Следващия момент -кофичка качествено кисело мляко и две яйца се разбиват идеално и като снемете чорбата от огъня пресипвате по малко в сместа като за целта ползвате разбира се по -голям съд и като изравните температурата го пресипвате в чорбата Връщате тенджерата за пет минути на огъня и сваляте Чорбата си е чорба -подправките са много ВАЖНИ прясно счукан чесън смесен с оцет и малко сол и обезателно едро смлян червен пипер За любителите на цвета винаги може да се изпържи малко червен пипер и да се добави в чорбата въпрос на вкус---да ви е сладко-АЛЕКС