И аз съм съгласна с Капка, рецептата е едно голямо нищо, така както е написана. Блата стана сух, леко сиропирах, добавях и захар. Също така към крема добавях още мляко и грис, и захар. Този сладкиш не бих го правила друг път.
Аз направих тортата с различни пудинги- шоколадов и ванилия, отгоре намазах със сметана и поръсих захарни пръчици и настърган шоколад. Бързо, лесно и вкусно!
Аз овалях топчетата с различни неща- с бял кокос, с цветен кокос, с шоколадови пръчици и разноцветни захарни пръчици. Станаха много красиви, а и вкусни.
Интересно , след като в рецептата пише, че сиренцата се овалват в корнфлейкс ,защо снимките, които са сложени (като изключа моите), са на сиренца без корнфлейкс!!!!!!!!! Ако трябва да слагаме снимки на подобни рецепти, то сайта ще бъде пълен с такива!
Една част от бисквитите оставих неслепени с комфитюр, те си останаха хрупкави, а тези които слепих с комфитюр на другият ден бяха омекнали. Отбелязвам го това за тези които обичат хрупкави бисквити да не ги слепят, въпрос на вкус.
Моите коментари