Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Патицата стана невероятно вкусна. Благодаря за СТРАХОТНАТА рецепта. (Често се оказва, страхотни неща стават без 20 подправки от цял свят и 4 вида сос предимно от другата страна на земното полукълбо. Много мразя рецепти с извънземни ингридиенти) ПП Позволих си леки промени в рецептата поради естеството на съда, в който я приготвях. Притежавам утятница /руски чугунен съд с формата на нашите тенджери от иенско стъкло/... и така- Редуцирах маслото и бульона с около 20- 30%, както и температурата на 200 гр. С, но увеличих времето за печене почти двойно. ПП2 Кипнах виното преди да го добавя. ПП3 Малко ябълка не вреди /Проверено при повторението/