Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
1
Вход
Gotvach.bg
»
Кулинарна мрежа
»
Анонимен
»
Моите коментари
Анонимен
Новак
Моята стена
Рецепти
Снимки
Статии
Съвети
Коментари
3
Форумни теми
Постове във форума
За мен
Изпрати съобщение
точки
7
Моите коментари
Анонимен
коментира:
Харесвам рецептата,но за класически курбан чорба не се застройва с яйце.ако е така, то тогава се нарича чорба от агнешко месо и дреболии
Анонимен
коментира:
Лесно и вкусно за Великден
14.04.2012
Чудесна рецепта! Благодаря!
Анонимен
коментира:
Агнешки бут на фурна
08.11.2021
Печено агнешко
Благодаря за чудесната рецепта!
Моите коментари