Потребител#184319
Потребител#184319
Иноватор

Моите коментари

Потребител#184319 коментира:
Сирене подобно на чедър. Наистина не съм го срещала в България, вероятно се предлага в големите вериги. Заменете със сирене по Ваш вкус. Дори и с кашкавал става :)
Потребител#184319 коментира:
Моята е с изворна. Газирано не консумирам, но предположих, че булшинството би префпочело газирано. Весели празници!
Потребител#184319 коментира:
От какво става толкова жълта без яйца?
Потребител#184319 коментира:
Живея в Щатите. Не мога да Ви помогна с намирането на такъв в България. Успех!
Потребител#184319 коментира:
Смъкнах Ви рейтинга, защото Ви разгледах профила и ми стана ясно, че е направен единствено изцяло за с цел негативизъм към останалите потребители на сайта. А ко си нямате никакви съществени задължения, може да смъкнете рейтинга на всички, предложени от мен рецепти. По сегашните условия на сайта, това с нищо не би ми накривило. Така че, давайте смело.
Потребител#184319 коментира:
От рецептата се получават идеални и невероятно вкусни палачинки. Причината да изглеждат така е неуспешният ми опит да ги поднеса по различен начин, стават много фини и тънки и лесно се разкъсват. А след като не Ви харесва рецептата вместо да хейтвате може просто да я пропуснете и да направите Вашите свръх успешни мастърпийси. Хубав ден!
Потребител#184319 коментира:
Накиснати стафидите и орехите също сгъстяват, но ако все пак Ви се стори рядко сгъстете с още един банан или намалете млякото :)
Потребител#184319 коментира:
Тиквичката сурова ли се блендира?
Потребител#184319 коментира:
Зависи колко вода сте добавили. Ако желаете да са по-сочни 1-2с.л. повече вода, по-сухички- с повече кокос, но все стават много вкусни за минималните усилия и продукти :)
Потребител#184319 коментира:
От всички тези продукти намачкани с вилица или пасирани се получава смес, с която се пържат/пекат палачинки/омлети. :)