Н.Акифова

Иноватор
Н.Акифова коментира:
Много апетитно изглежда.
Н.Акифова коментира:
Радвам се че Ви е харесало.
Н.Акифова коментира:
И аз ги направих по вашата рецепта хунави са но вътре малко кухо стана.
Мерси за рецептата.
Н.Акифова коментира:
Хляба се казва " търнак пиде" това е истинското име и на истина е типично за турция, много се приготвясе по време на техните пости.
Н.Акифова коментира:
Искам да добавя едно за предисторията на това ястие.
"Имам байълдъ" означава
" На Имама много му хареса" а не че "Имама е в несвяст"
"Байълдъ" думата има няколко значения.
Н.Акифова коментира:
С някакъв друк крем ако направин ще имали разлика във вкуса.
Н.Акифова коментира:
Вина ги се каня данаправя и аз. Ще пробвам вашата рецепта..
Н.Акифова коментира:
Много оригинално подреждане ще пробвам и аз.
Н.Акифова коментира:
Здр ако искате да готвите рецаптата, булгура трябва да е за пилаф, търсете в големите хранителни вериги има иначе няма да се получи ще стане на каша.
Н.Акифова коментира:
Долу съм писала на рецептата да почертая пак. Пригответе рецептата с доматен концентрат става много по-хубаво
Н.Акифова коментира:
Става много хубаво за гарнитура, но може да се яде само за вечеря от тези които са на диета. Насища и не е много калорична
Н.Акифова коментира:
Разгледах много хубави рецепти имате. Но като видя бамия не издържам, много апетитно изглежда