Моите коментари

Н.Акифова коментира:
За две водни чаши става въпрос от 200 мл
Н.Акифова коментира:
Тука са съм объркала най-вероятно не 10 ч.л а една 1ч.л сол на един буркан
Н.Акифова коментира:
Сминдух ? така се нарича по нашия край,с же не съм обърнала внимание ,че съм писала пой.
Н.Акифова коментира:
Бял бъз или свирчовина още го наричат, точно по това време на сезона ги има .много е полезна за кашлица.
Н.Акифова коментира:
Сготвих я и аз получи се добре,но заради киселото мляко, малко кисело стана соса .
Н.Акифова коментира:
Наистина ,много апетитно изглежда довечера и аз ще пробвам ,само аз си мислех ,че соса се приготвя със прясно мляко ,но тука пише кисело където е още по-лесно за мене.благодаря за рецепта.
Н.Акифова коментира:
Много красиво изглежда солената торта ,ще се опитам и аз да я приготвя.
Н.Акифова коментира:
Радвам се много :-)
Н.Акифова коментира:
Това е обикновенна лимонена киселина в малки пакетчета, маркара е "руби", от други при мен не се получава кашкавала за това уточних марката. Има ги във всички малки магазинчета и хипермаркети.
Н.Акифова коментира:
Много обичам качамак, така много апетитна изглежда ще изпробвам и аз.
Н.Акифова коментира:
Нама как Зоруца да приготви месо и аз да не се влюба в рецептата и съм човек, който не обича месо много, но твоите месни рецепти изглеждат просто уникално апетитни.
Н.Акифова коментира:
Това ще изпробвам със сигурност.
Н.Акифова коментира:
сладкарски суха сметана-1 п. к
Н.Акифова коментира:
Радвам се че ти е харесало,моята извара е купешка, но предполагам, че с домашна по добре ще се получи.
Н.Акифова коментира:
Невероятно апетитно изглежда.
Н.Акифова коментира:
овации за оригиналната идея. чудни са
Н.Акифова коментира:
Както винаги чудни са!!!