Моите коментари

Н.Акифова коментира:
Интересно име, много ми допадна.
Н.Акифова коментира:
Чудно изглежда. Само искам да попитам не изгарятли листата като се пече.
Н.Акифова коментира:
Пропуснала съм да отбележа, че вътре в ризотото има и щипка розмарин.
Н.Акифова коментира:
Много полезна статия. Хубаво е, че се учим всеки ден по нещо. Не съм пробвала солта, но след тази статия ще си я купум да опитаме разликата.
Н.Акифова коментира:
Много са хубави. Браво за креативноста.
Н.Акифова коментира:
Със едно домашно пиле би се получило още по добре. Вкусна и лековита.
Н.Акифова коментира:
Казват, че се получава добре на вкус, ако се добави свинска мас, Вие сте заменили с краве масло, получавали се същия вкус.
Н.Акифова коментира:
Много хубаво изглежда. Отдавна исках да изпробвам нещо подобно. Това е точната рецепта.
Н.Акифова коментира:
Колко време е необходимо за да се изпече,не сте уточнили в рецептата.
Н.Акифова коментира:
Добра презентация.
Н.Акифова коментира:
Много хубава рецепта браво.
Н.Акифова коментира:
Още до като ги гледам така ми се до ядоха, с нетърпение ще чакам почивните дни да си приготвим за закуска.
Н.Акифова коментира:
Интересно име и хубава рецепта ще се пробва задължително.
Н.Акифова коментира:
Можели да попитам, за точно кои петна помага.
Н.Акифова коментира:
И аз я пробвам тая отвара често, когато се разболяваме вкъщи.
Н.Акифова коментира:
Интересна комбинация трябва да се пробва.
Н.Акифова коментира:
И аз многообичам, ще пробвам непременно.
Н.Акифова коментира:
Много ми допадна идеята,ще пробвам и аз, врярвам че децата ми ще го харесват много.