Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Н.Акифова»Моите форумни постове

Моите форумни постове

Н.АкифоваКакво готвите по време на карантината, породена от Коронавируса?
Това е на дневен ред сега готвенето, че всички сме къщи и две малки капризни деца имам. Всеки ден по две ястия се готвят на ден експериментира Много.Днес съм готвила пиле с ориз и доматен супа. Запасила съм се с продукти, но се съм с усещането, че няма да ни стигнат, ако се налагат по строги мерки.
Н.АкифоваКой е кулинарния съвет, който помните от вашите майки/баби?
Аз се сещам за едно, като се говори за баби и майки.Готви на печка на дърва, ще стане по хубаво ястието от колкото на котлон. Само че нямаме тия екстри много, по наши дни освен, ако не живеем някъде в едно уютно селце.
Н.АкифоваНаградите в Готвач.бг: От кои сте доволни и бихте препоръчали, и кои - не! Изразете мнение!
Все още не съм получила награда, но имам едно питане, не е по темата, но с свързан със наградите. Искам да си поръчам комплект тенджери, дали някои е получил такъв комплект, като награда и дали са сполучливи, ако може да сподели. Относно нагрдадите колко разнообразни мога да са още, не знам от всичко необходимо има за една домакиня, но няма текстил , примерно чаршафи, покривки, одеала, кърпи ще е хубаво да ги има за по малко точки . това е моето предложение.
Н.АкифоваНаградите в Готвач.бг: От кои сте доволни и бихте препоръчали, и кои - не! Изразете мнение!
Аз от сайта готвач, не съм поръчвала, но от други хора съм чувала и съм чела коментари, че като улучиш рецептата, приготвя страхотна шунка. Аз също много искам да си купя или ако си събера пак точки, да си поръчам от готвач бг. А и всички препоръчват шунковар за 1-1,5 кг месо казват, че идва точно за едно семейство, другото 2-2,5 кг месо е голяма, в цената няма много разлика.
Н.АкифоваКолко пъти готвите през седмицата обикновено?
Всеки ден готвя макар да ми се иска през ден да готвя , няма как. Имам малки деца, за които се старая да има разнообразие свеки ден.
Н.АкифоваЧетете ли етикетите на храните, които купувате?
Да почти винаги чета имам две малки деца и не искам да сиркувам. Гледам произхода и годноста винаги