Моите коментари

Н.Акифова коментира:
Наистина много красиво изглежда.
Н.Акифова коментира:
До колкото знам, кюнефето се приготвя предимно с без солна извара, как се получи вкуса с моцарела.
Н.Акифова коментира:
Радвам се,че Вие харесало.
Н.Акифова коментира:
Много хубаво се е получило и аз ще пробвам.
Н.Акифова коментира:
Много оригинални изглеждат. Браво
Н.Акифова коментира:
Днес ще го приготвя и аз, за дъщеря ми.
Н.Акифова коментира:
Получи си уникално, аз повечко сложих див чесън, не бях пробвал таратор по тоя начин ама всички харесаха вкъщи.
Н.Акифова коментира:
Утре са в менто за деня. Ще ги изпробвам и аз.
Н.Акифова коментира:
Отдавна исках да пробвам да направя торта с бишкоти, вашата рецепта ми хареса много, ще я изпробвам.
Н.Акифова коментира:
Интересна идея браво.
Н.Акифова коментира:
Как се получават блатовете зелени. В рецептата няма нито боя, нито спанак, оъ къде идва цвета
Н.Акифова коментира:
Интересна идея, хубаво се е получило
Н.Акифова коментира:
Вкусно се получи.
Н.Акифова коментира:
Много труд и въображение са изразходени за тази рецепта. Уникална е. Почна дами се върти идеята да я направя за рождения ден на майками.
Н.Акифова коментира:
Много хубаво се е получило.
Н.Акифова коментира:
Браво за рецептата. Аз съм пробвала на скара, не се получават, много е трудно както казва Вили обръщането, моите направо се разпаднаха ама тези са цели и за това браво
Н.Акифова коментира:
И аз много харесах рецептата браво.
Н.Акифова коментира:
Чудно изглежда. Браво