Моите коментари

Н.Акифова коментира:
По принцип аз правя трахана в началото илу към края на месец септември и тогава непременно ще кача и други снимки на самия процес. Тази тархана ми останала от миналата зима и е доказателство, че издържа цяла година.
Н.Акифова коментира:
Да това мие ясно, накаква марка да ми препоръчвате.
Н.Акифова коментира:
Какво сирене използвате. Аз когато приготвям, моето сирене постоянно става на каша. А пък съм яла в други места сиренето си седи цяло парче.
Н.Акифова коментира:
Интересна рецепта, трябва да се пробва.
Н.Акифова коментира:
Редовната закуска на децата ми.
Н.Акифова коментира:
При пърженето моят пипер изгоря малко, ама вкусни станаха, децата не успяха да хапнат, че доста люто е станало,ам ние хубаво си похапнахме.
Н.Акифова коментира:
Сухата сметана да, но течната сметана няма нужда от много разбиван за мене, става и така.
Н.Акифова коментира:
Да наистина така е, много свежо о приятно за лятото.
Н.Акифова коментира:
Превъзходно изглежда!!!
Н.Акифова коментира:
Мерси ще пробвам и така.
Н.Акифова коментира:
Аз съм казала че ще направя и ще кача снимки.
Н.Акифова коментира:
Какво количество излиза от тази рецепта.
Н.Акифова коментира:
Ще зготвя тази гарнитура, за рождения ден на дъщерями. Гледам, гледам се на ваши рецепти се спирам
Н.Акифова коментира:
Прекрасно. Всичките Ви рецепти са уникални. Има да се учим от Вас.
Н.Акифова коментира:
Благодаря за рецептата много хубаво се получи.
Н.Акифова коментира:
Много е хубава ама се съмнявам че има 150 гр синьо сирене вътре.