Магарешко месо не съм яла, но конското месо е деликатес в много страни,това месо се води като най-чистото месо и сме хапвали в моето семейстео точно под формата на колбаси и суджуци.
Прочетих тази рецепта и намерих две грешки, които може да развалят целия вкус. В гония чайник не се слага чай преди вода, какъв е смисъла да има чай в празен чайник.
Първо се слага вода в дония чайник и се слага на котлона да заври после се слага вода около два пръста в горния чайник и се слага чайа върху горещата вода, пускайки аромата чайа потъва на долу и си пуска атомата и цвета.
Здр госпожо Матева, овации за прекрасната рецепта.
Ще я приготвя и аз,но тези сладки според мен се казват "шекерпаре" или аз греша, поправете ме ако е така.
Пипитах мама, каза може и две и три лъжици оцет не пречи. Целта на едната лъжица е била да става като старите обикновенни чушки, да не се усеща много, даже каза, може и без оцет,на времето така са правили бабите.
Моите коментари