Моите коментари

Н.Акифова коментира:
Магарешко месо не съм яла, но конското месо е деликатес в много страни,това месо се води като най-чистото месо и сме хапвали в моето семейстео точно под формата на колбаси и суджуци.
Н.Акифова коментира:
Нещо различно и аз ще пробвам със сигурност. Браво
Н.Акифова коментира:
Във елитни ресторанти храната избледнява пред това, което Вие предлагате, овации.
Н.Акифова коментира:
Не изглежда, а е така препоръчвам :-)
Н.Акифова коментира:
Поднасят ги в тези чаши, не заради това, че приличат на лале, а чайа в стъклени чаши се задържа за до дълго време горещ, както се пие този чай.
Н.Акифова коментира:
Прочетих тази рецепта и намерих две грешки, които може да развалят целия вкус. В гония чайник не се слага чай преди вода, какъв е смисъла да има чай в празен чайник. Първо се слага вода в дония чайник и се слага на котлона да заври после се слага вода около два пръста в горния чайник и се слага чайа върху горещата вода, пускайки аромата чайа потъва на долу и си пуска атомата и цвета.
Н.Акифова коментира:
Уникални са... Мога да кажа само браво
Н.Акифова коментира:
Опитах от вече направените билкови краставици станалиса много хрупкави и кисели, без капка оцет. Силно препоръчвам.
Н.Акифова коментира:
Готвачката винаги е с топ рецепти браво. Гледаме и се възхищаваме само.
Н.Акифова коментира:
Вътре може да добавите и магданоз, няма да грешите.
Н.Акифова коментира:
Забравила съм да напиша морков 1 бр голям в рецептата.
Н.Акифова коментира:
Саламурата ако я сложим гореща в бурканите ще можели без аспирин.
Н.Акифова коментира:
Здр госпожо Матева, овации за прекрасната рецепта. Ще я приготвя и аз,но тези сладки според мен се казват "шекерпаре" или аз греша, поправете ме ако е така.
Н.Акифова коментира:
Много ми допадна рецетата Ви та имам един въпрос за капачките,не сте казали нищо, затварят се и толкова, или се варят за капачките малко.
Н.Акифова коментира:
Пипитах мама, каза може и две и три лъжици оцет не пречи. Целта на едната лъжица е била да става като старите обикновенни чушки, да не се усеща много, даже каза, може и без оцет,на времето така са правили бабите.
Н.Акифова коментира:
По мамина рецепта ги правя и тя толкова слагаше за това. Бурканите са от 200-250 мл различни средни.
Н.Акифова коментира:
Написала съм вътре в рецептата доматрн концентрат салца, а то се казва салча.