Аз слагам доматеният сос отдолу на тавата, нареждам сиренето, отгоре слагам резен домат, кръгче чушка, във всяко кръгче чуквам яйце, поръсвам с чубрица и червен пипер и така пека. Става по-ефектно. Това на снимката прилича по-скоро на яхния
Да, точно така, а сега дори не искат да пуснат рецептата за коледните ми сладки, за които толкова се постарах! Има рецепти със снимки, на които снимките са просто отвратителни!
Какво ще рече брашно за меко тесто? Има новаци, които няма да разберат за какво става дума! Моля посочете количеството брашно, използвано за рецептата!
В оригиналния сос Бешамел няма сметана. И е най добре да се направи с масло, става по-добре. А за стане соса идеален първо си кипнете млякото, след което като бъркате непрекъснато слагайте запърженото брашно, така ще се сгъсти по-бързо. И не е нужно корите да се варят, аз никога не съм го правила- винаги ги слагам така, както са в опаковката и пак става вкусна лазаня.
Моите коментари