Аз слагам доматеният сос отдолу на тавата, нареждам сиренето, отгоре слагам резен домат, кръгче чушка, във всяко кръгче чуквам яйце, поръсвам с чубрица и червен пипер и така пека. Става по-ефектно. Това на снимката прилича по-скоро на яхния
Какво ще рече брашно за меко тесто? Има новаци, които няма да разберат за какво става дума! Моля посочете количеството брашно, използвано за рецептата!
В оригиналния сос Бешамел няма сметана. И е най добре да се направи с масло, става по-добре. А за стане соса идеален първо си кипнете млякото, след което като бъркате непрекъснато слагайте запърженото брашно, така ще се сгъсти по-бързо. И не е нужно корите да се варят, аз никога не съм го правила- винаги ги слагам така, както са в опаковката и пак става вкусна лазаня.
Моите коментари