Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Аз слагам доматеният сос отдолу на тавата, нареждам сиренето, отгоре слагам резен домат, кръгче чушка, във всяко кръгче чуквам яйце, поръсвам с чубрица и червен пипер и така пека. Става по-ефектно. Това на снимката прилича по-скоро на яхния
Анонимен коментира:
Никъде не видях процеса пържене в рецептата, както пише в заглавието й
Анонимен коментира:
Не знам дали са курабиЙ, но може да са курабии
Анонимен коментира:
Какво ще рече брашно за меко тесто? Има новаци, които няма да разберат за какво става дума! Моля посочете количеството брашно, използвано за рецептата!
Анонимен коментира:
Доста оранжева ми се вижда на снимката, за да е от картофи! Тази от снимката прилича на доматена крем супа
Анонимен коментира:
Когато за първи път видях снимката, която са сложили от сайта, помислих, че е парче чийзкейк
Анонимен коментира:
В оригиналния сос Бешамел няма сметана. И е най добре да се направи с масло, става по-добре. А за стане соса идеален първо си кипнете млякото, след което като бъркате непрекъснато слагайте запърженото брашно, така ще се сгъсти по-бързо. И не е нужно корите да се варят, аз никога не съм го правила- винаги ги слагам така, както са в опаковката и пак става вкусна лазаня.